Staying ahead in the cloud

Wil je versnellen met digitale volwassenheid, inzetten op innovatie & AI en zoek je de juiste inzet van technologie en diensten? Digitalisering staat synoniem met het op de juiste wijze adopteren van public cloud. Wij helpen je op basis van Microsoft cloud diensten met de transitie naar de cloud en het realiseren van veilige digitale bedrijfsprocessen. Sinds 1998 bedienen we enterprises en middelgrote opdrachtgevers binnen de financiële sector, de Nederlandse overheid én de zakelijke markt. De essentie van ieder klantvraagstuk? “Help ons versnellen bij de adoptie van de public cloud en bij het realiseren van onze digitale & AI ambities”.

"We zijn blij onder leiding van Rubicon vorm te geven aan onze digitale strategie." Head of IT Change | Bank

Overheid &
non-profit

Versnellen met innovatie en veilige digitalisering in de public cloud

Nieuwe en complexe wetgeving, oplopende druk op uitvoering en handhaving van regelgeving, verouderde ICT én de wens om te verduurzamen geven een toenemende noodzaak tot vernieuwing en flexibilisering van IT-processen en systemen. Eindgebruikers verwachten op hun beurt steeds meer van digitale dienstverlening en acceptabele kosten.  

In lijn met de I-strategie van de overheid en het beleid rondom de adoptie van public cloud helpt Rubicon veilig en met de juiste governance digitaal te versnellen. Meerwaarde halen uit data en innovaties sneller en duurzaam mogelijk maken. Samen bepalen we de beste aanpak en strategie op het bewezen Microsoft public cloud platform buiten de traditionele datacenters. In welke fase jouw organisaties zich ook bevindt, onze sectorkennis en specifieke aanpak ondersteunen direct jouw adoptie en digitalisering. Van de transitie naar een soevereine public cloud als ook de realisatie en het beheren van digitale toepassingen die daarop draaien.    

Overheid & non-profit

Datalab | Datagedreven werken

Een volledig ingericht, beveiligd en schaalbaar data analyse-platform.

Lees meer arrow right
Hoge Raad

Digitale cassatie

Complete procesvoering gedigitaliseerd.

Lees meer arrow right
UW

Een nieuw managementinformatie systeem

De combinatie van SQL Server en Power BI zorgt voor een breed inzetbaar systeem.

Lees meer arrow right

(Groot)zakelijk

Agile oplossingen voor optimaal profijt van de cloud

Wendbaarheid en verdergaande digitalisering zijn steeds belangrijkere randvoorwaarden om klanten te behouden en competitief te blijven in een wereldwijde markt. Nieuwe technologieën en ontwikkelingen in sectoren geven kansen op nieuwe producten en diensten óf om kosten te besparen.  
 
Digitalisering vergt meer dan enkel een efficiënte werkplek of een gestandaardiseerd ERP systeem. Datagedreven (online) klantbediening, integraties van systemen en de inzet van intelligente toepassingen spelen steeds meer een cruciale rol. De cloud is de nieuwe en enige standaard om qua ICT relevant te blijven en om te gaan met druk op innovatie, klanten winnen, moderne werkomgevingen te realiseren en efficiënter om te gaan met bedrijfsmiddelen.  
 
Als 100% Microsoft partner helpen wij met een integrale aanpak van jouw cloud adoptie en focus te geven aan digitale transformatie. Met behulp van managed cloud diensten, integratieoplossingen en diepgaande kennis van het realiseren van slimme bedrijfstoepassingen. Uiteraard volledig gecontroleerd en veilig.  

KLM Health Services

KLM Health Services innoveert processen succesvol

Rubicon Dynamics 365 en Power Platform partner.

Lees meer arrow right
Hobaho

Webportaal voor managementinformatie

Een platform waarop kan worden doorontwikkeld.

Lees meer arrow right
A+O Metalektro

Efficiëntere business processen in de cloud

Vernieuwing primaire procesautomatisering en kostenefficiëntere inzet van IT.

Lees meer arrow right

Financiële sector

Veilig, compliant én innovatief in de cloud binnen de financiële sector

Toenemende digitale dienstverlening, slimmer omgaan met grote hoeveelheden data en efficiëntere bedrijfsprocessen worden al jaren gezien als de toekomst van de sector. Dit heeft geleid tot grote veranderingen in bedrijfsprocessen, aanbod van dienstverlening en nieuwe Fintech spelers binnen de markt.  

De druk op security, privacy en compliance blijft aanhouden. Toezichthouders hebben steeds meer eisen om de consument te beschermen en criminaliteit te bestrijden. Dit vergt nieuwe technologieën, specialismen en processen. De adoptie van public cloud is hier niet meer weg te denken en al sinds enkele jaren de standaard voor versnelde digitalisering en innovatie in de keten. Met onze gespecialiseerde Microsoft cloud expertise en development diensten helpen wij financiële organisaties het innovatietempo hoog te houden en CloudOps beheersbaar te houden. 

Vesting Finance

Vesting Finance kiest voor Managed Cloud van Rubicon

Een solide start van cloud BI-oplossingen met een gestandaardiseerde cloudomgeving.

Lees meer arrow right

Financiële sector

Security controls inzichtelijk en meetbaar

Snel zicht op de status en effectiviteit van informatiebeveiliging.

Lees meer arrow right

Financiële sector

Dataplatform voor risico-analyses, -scenario’s en rapportage

Risk Intelligence.

Lees meer arrow right

Onze awards
& certificeringen

Logo FD Gazellen 2020
Logo World Class Work Place
Logo Dekra