Cases

Vesting Finance kiest voor Managed Cloud van Rubicon

Case client logo

Een solide start van cloud BI-oplossingen met een gestandaardiseerde cloudomgeving

Data is een belangrijke troef voor Vesting Finance en haar klanten. Slim gebruik van gegevens maakt Vesting Finance succesvol en efficiënt als een hoogwaardige outsourcingpartner op het gebied van credit management en financiële dienstverlening. Vesting Finance wil haar huidige datawarehouse vernieuwen door deze naar het Azure Data analytics platform te migreren. Onder andere door het inzetten van Azure Synapse, Azure Datafactory en PowerBI realiseerde Rubicon een modern data-analytics platform waarmee Vesting Finance kan profiteren van de schaalbaarheid die Azure biedt. Dankzij de mogelijkheden om ook AI en Machine Learning in te zetten is hiermee een toekomstvaste oplossing gerealiseerd die Vesting Finance in staat stelt om nog succesvoller en efficiënter te zijn.  

Als startpunt voor de realisatie is gebruik gemaakt van onze Managed Cloud oplossingen, waaronder onze managed Azure landing zone en onze Azure dataplatform accelerator. Rubicon Managed Cloud biedt een solide start van cloud data-analytics en BI-oplossingen met een gestandaardiseerde cloud landing zone die voldoet aan de hoge security standaarden die nodig zijn voor financiële dienstverleners die onder toezicht staan van DNB en AFM. Wij creëren een beheerde oplossingsomgeving in de Microsoft Azure-cloud, inclusief installatie en configuratie van alle benodigde services en componenten voor een professioneel en veilig platform. Rubicon Managed Cloud wordt geleverd met een gedefinieerde periode van ondersteuning van de omgeving. Na deze periode kan de ondersteuning worden voortgezet door Rubicon of overgedragen aan de opdrachtgever. 

Het ontwerp en de installatie van de Managed Cloud zijn volledig gestandaardiseerd en in overeenstemming met de meest recente best practices van Microsoft en Rubicon. Vanwege de standaardisatie is het mogelijk om de Managed Cloud in een korte periode te implementeren. Meer weten over onze Managed Cloud oplossing? Neem contact met ons op.