Network graphic

Vanuit één klantbeeld naar meer klantwaarde en meer efficiëntie

Klanten beter en efficiënter van dienst zijn. Uiteindelijk draait alles in jouw organisatie daarom. Toch blijft klantgericht werken een enorme uitdaging voor veel organisaties. Het salesteam werkt niet volgens dezelfde processen als de finance afdeling; marketing werkt met andere tools en heeft daardoor andere inzichten over de klant dan bijvoorbeeld customer service. Dit zorgt voor verspilling in termen van verloren tijd en overbodige kosten en kan zelfs zorgen voor ontevreden klanten én onnodig hoog verloop.

Of je nu nog werkt op een Dynamics 365 on-premise omgeving of behoefte hebt aan een nieuwe CRM oplossing: bij Rubicon hebben we jarenlange ervaring met het migreren van alle soorten organisaties. Onze experts weten de technologie binnen Microsoft Azure op de juiste manier in te zetten om je volledig te ontzorgen bij complexe integraties.

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van de standaard business apps van Microsoft zorgen we ervoor dat jouw organisatie gaat voor toekomstbestendige oplossingen. Bovendien kun je meeliften op nieuwe innovaties die Microsoft regelmatig toevoegt. De basis is altijd een secure en compliant Dynamics 365 landing zone. Of we deze nu tijdens de migratie realiseren of jouw organisatie direct kiest voor onze Managed Dynamics 365 dienst waarvan deze integraal onderdeel is, bespreken we graag!

Toekomstbestendige oplossingen met Rubicon

  • In een mum van tijd meer grip en rendement op projecten door de juiste inrichting.
  • Meer dan 30 gecertificeerde Microsoft Dynamics full stack experts.
  • Full stack ervaring in realisatie, implementatie en migratie van Dynamics 365 applicaties.
  • Uitstekend track record in de grootzakelijke markt en overheid.
  • Doorontwikkeling van Dynamics omgevingen binnen ons Cloud Management Center.

Wat we voor je kunnen doen

Propositie icon

Upgrades en migraties


Een upgrade of migratie met minimale verstoring van jouw bedrijfsprocessen en medewerkers worden meegenomen in het proces.

Propositie icon

Dynamics 365 CE


De beste oplossing om medewerkers in staat te stellen de klant volledig te (h)erkennen, bedienen en verwachtingen te overtreffen.

Propositie icon

Dynamics 365 Sales


De beste manier om het gehele salesproces in één tool te automatiseren.

Propositie icon

Dynamics 365 Customer Service


Versterk je klantenservice met automatisering, waardoor je moeiteloos cases beheert, kennis optimaliseert en een duidelijk inzicht krijgt in de prestaties van je service agents.

Propositie icon

Dynamics 365 Marketing


Op overzichtelijke wijze volledig geautomatiseerde omnichannel campagnes opzetten.

Propositie icon

Dynamics 365 Field Service


Volledige informatie en ondersteuning voor mobiele medewerkers.

Propositie icon

Customer Insights


Met self-service BI en AI een 360° klantbeeld samenstellen.

Rubicon
werkt voor

Onze cloud expert
vertelt je graag meer

Brahim Souabi

Neem contact op arrow right
"Rubiconners spreken onze taal en voelen onze cultuur aan. Ze zijn betrokken met een kritische blik." Manager Financiën | Groothandel