Nieuws

Rubicon erkend als Microsoft Solutions Partner voor Business Applications

Rubicon blijft voorop in de Microsoft cloud

We zijn ontzettend trots dat we de 'Business Applications' Microsoft Partner Solution badge hebben ontvangen van Microsoft. Deze badge is de kers op de taart voor onze nauwe samenwerking met onze klanten, de RubiCrew en Microsoft én weerspiegelt de continue ontwikkelingen van Rubicon binnen het Microsoft domein. 

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van de standaard business apps van Microsoft zorgen we ervoor dat onze klanten gaan voor toekomstbestendige oplossingen. De toekenning van deze Solution badge door Microsoft is een mooie erkenning en aanvulling op de badges die we eerder al behaalden: Data & AI, Digital & App Innovation Azure, Infrastructure Azure en Security. 

De Partner Solutions badges maken inzichtelijk in welke disciplines je als Microsoft Partner brede technische ervaring hebt en cloudoplossingen kunt bieden. Bovendien bewijzen de badges dat je als partner in staat bent om succesvolle klantresultaten te leveren op basis van het Microsoft beoordelingssysteem dat kijkt naar geleverde prestaties, vaardigheden en klantsuccessen.

We zijn trots op alle experts van Rubicon die ieder op hun eigen manier verantwoordelijk zijn voor dit succes en op de klanten die ons vertrouwen hun digitalisering te realiseren.