Network graphic

Cloud adoptie drastisch versnellen om digitale transformatie en data gedreven werken mogelijk te maken

Met ons FastLane aanbod van advies en flexibele managed diensten heb je toegang tot alle innovaties in de cloud. Governance en compliance uitdagingen en cybersecurity risico’s op het gebied van Azure, Microsoft 365 en Dynamics 365 worden beantwoord met een gecomprimeerd adviestraject. Aangevuld met slimme landing zones, managed cloud SLA’s en Cloud Service Provider services. Voor een vaste lage prijs en met een korte doorlooptijd kunnen jouw datamigraties en projecten beheersbaar van start.  

Met onze aanvullende diensten voor Secure DevOps en het werken in Agile Teams, kun je flexibel de beste Microsoft cloud specialisten in de markt jouw business en technologievraagstukken laten oplossen. 

Meer weten? Maak direct een afspraak voor een ‘FastLane Fit & Plan’-gesprek gericht op jouw situatie. Vervolgens is meteen duidelijk wat je zelf nog moet doen. Samen ontdekken we de mogelijkheden en kansen die bijdragen aan jouw succes.  

Voorspelbaar succes met Rubicon FastLane

  • Een duidelijke Microsoft cloud adoptiestrategie. 
  • Governance, cybersecurity en compliance risico’s continue beantwoord. 
  • Bewezen in de praktijk op basis van meer dan 10 jaar cloud ervaring. 
  • Korte doorlooptijden en snelle oplevering onder regie van Rubicon (people-process-technology). 
  • >10x goedkoper dan zelf doen en dus snellere ROI’s op jouw cloud adoptie. 
  • Jouw CloudOps is onze verantwoordelijkheid en wordt geleverd als managed service. 
  • Integraal aanbod voor het beheren van al jouw Microsoft workloads in Azure, Microsoft 365, Power Platform en Dynamics 365. 
  • Diepgaande Rubicon innovatiespecialismen op het gebied van data, integratie, development en business applicaties helpen jouw vervolgstappen te beantwoorden. 

Wat we voor je kunnen doen

Propositie icon

FastLane CloudOps voor overheden


Een integrale oplossing (people-process-technology) voor de inrichting en het beheer van de Microsoft cloud, ontwikkeld voor Nederlandse overheidsinstanties.

Onze CTO
vertelt je graag meer

Ed Feskens

Neem contact op arrow right
"Superfijne organisatie om mee samen te werken. Lopen niet weg voor hun verantwoordelijkheid." Manager Bedrijfsvoering | Grote onderwijsinstelling