Nieuws

Weer nieuwe mijlpaal voor Rubicon: bekroning FD Gazelle 2023!

Ook dit jaar realiseert Rubicon een bovengemiddelde groei.

Ook dit jaar mogen we ons weer FD Gazelle noemen. Hiermee behaalt Rubicon tijdens ons 25e jubileumjaar haar 3e FD Gazelle.
Rubicon heeft hiermee een bovengemiddelde groei gerealiseerd en behoort daarom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie 'Grote Bedrijven regio Nederland Oost'. Concreet betekent dit dat we binnen in deze catagorie als enige Microsoft specialist een top 50 nominering hebben weten te halen.

Het Financieele Dagblad reikt elk jaar ‘FD Gazellen’ awards uit. Het is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Hiervoor kwalificeren uitsluitend de Nederlandse bedrijven die bovengemiddeld presteren: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. 

Criteria FD Gazelle

  • Omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2020-2022).
  • De omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;
  • Een bedrijf was ten minste op 1 januari 2020 economisch actief;
  • In het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn, en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;
  • Bedrijven dienen financieel gezond te zijn;
     

Dank aan al onze klanten en medewerkers voor het vertrouwen en de samenwerking. En dank aan onze business partner in de cloud, Microsoft, die ons de technologie levert om innovatie en digitale transformatie met onze cloud dienstverlening mogelijk te maken.