Nieuws

Rubicon wederom benoemd tot FD Gazelle

Voor het tweede jaar op rij mogen wij ons FD Gazelle noemen. Dit betekent dat we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen in de categorie Grote Bedrijven. In deze bijzondere tijd zijn we daar extra trots op.

Het Financieele Dagblad reikt elk jaar de ‘FD Gazellen’ uit, dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een select gezelschap van bedrijven die qua omvang en prestaties tot de top van het Nederlandse bedrijfsleven horen, gemeten over een periode van 3 jaar. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De omzetcategorieën zijn onderverdeeld in klein (tot € 2 miljoen), middelgroot (tot € 10 miljoen) en groot (€ 10 miljoen en meer). Naast groei in omzet wordt ook gekeken naar de groei van het aantal medewerkers en de winstgevendheid. In totaal mogen 772 bedrijven zich een jaar lang FD Gazelle noemen. Rubicon is één van die snelst groeiende bedrijven in de omzetcategorie groot.

Dank aan al onze klanten en medewerkers voor het vertrouwen en de samenwerking. En dank aan onze business partner in de cloud, Microsoft, die ons de technologie levert om innovatie en digitale transformatie met onze cloud dienstverlening mogelijk te maken.