Nieuws

Opnieuw enorme expertise boost voor Rubicon!

Bewezen succesvol met het Microsoft Cloud Partner Program 

In rap tempo hebben we alle Microsoft certificeringen binnen het nieuwe Microsoft cloud en Partner Program (MCPP) weten te behalen. Met onze 100% focus op het Microsoft partnership zijn we de ultieme voorloper binnen het Microsoft Cloud-dienstenportfolio en leveren we consultancy diensten op Azure, Microsoft 365, Viva, Power Platform en Dynamics 365. Hierdoor zijn klanten verzekerd van een veilige cloud adoptie en seniore kennis om digitale transformaties op al deze platformen te laten slagen. Met de huidige 250 medewerkers in Nederland zijn we ook de grootste Microsoft Cloud only dienstverlener in de lokale markt.

Full-stack Microsoft expertise levert een hoge klantscore 

Het MCPP bestaat uit 6 losse Partner Solution badges, namelijk: Azure Infrastructure, Security, Azure Data & AI, Azure Digital & App Innovation, Business Applications en Modern Work. Deze badges maken inzichtelijk in welke disciplines je als Microsoft Partner brede technische ervaring hebt en cloudoplossingen kunt bieden. Bovendien bewijzen de badges dat je als partner in staat bent om succesvolle klantresultaten te leveren op basis van het Microsoft beoordelingssysteem dat kijkt naar geleverde prestaties, vaardigheden en klantsuccessen. Dat laatste werd vooral aangetoond door de klantbeoordeling van een 8,7. 

Aanvullend op deze badges hebben we nog diepere extra specialisaties in Security, Integration, Analytics en het migreren naar of moderniseren van applicaties op Azure en Dynamics 365. Daarin levert Rubicon dagelijks een sterke bijdrage bij haar klanten. 

Microsoft Solutions Partner Cloud Netwerk 

Rubicon behoort, door op alle solutions gecertificeerd te zijn, officieel tot het selecte ‘Microsoft Solutions Partner’ netwerk. Deze unieke onderscheiding onderstreept des te meer Rubicons unieke waarde propositie voor haar klanten.

Onze klanten, partners én eigen experts kunnen blijvend vertrouwen op maximale kwaliteit en expertise als het aankomt op innovatieve oplossingen in de Microsoft Cloud. Hiermee bevestigen wij wederom het Nederlandse Microsoft Cloud Powerhouse te zijn.