Nieuws

Microsoft Low Code Application Development Specialization behaald

We zijn ontzettend trots op het behalen van de Microsoft Low Code Application Development Specialization. Een erkenning van onze kennis en ervaring in het bouwen van digitale oplossingen met behulp van Power Apps, Power Automate en aanverwante technologieën in het Microsoft low-code applicatieontwikkelingsplatform.

 

Met behulp van Microsoft low-code oplossingen helpen wij onze opdrachtgevers bij het snel ontwikkelen van flexibele oplossingen voor bedrijfsprocessen die bestaande systemen en data integreren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers sneller innoveren, schakelen en inspelen op de continu veranderende buitenwereld zonder geheel afhankelijk te zijn van professionele IT’ers. Laagdrempelig, eenvoudig en vooral veilig en compliant.

 

Om in aanmerking te komen voor deze specialization moet je aan diverse criteria voldoen: geverifieerde kennis, aanzienlijke ervaring en gedocumenteerd succes in het ondersteunen van klanten bij het gebruik van Microsoft low-code oplossingen. Rubicon voldoet volgens Microsoft aan al deze eisen. Het is een mooie erkenning voor ons team en garantie van hoogwaardige dienstverlening richting onze klanten.


Met de Rubicon experts haal je het maximale uit het Power Platform. We denken kritisch mee en dragen bij aan de invulling van strategische doelen, innovatie en inzet van IT. Neem contact met ons op voor meer informatie.