Nieuws

Derde Advanced Specialization op het gebied van Azure toegekend

Rubicon onderscheiden met Modernization of Web Applications to Microsoft Azure Advanced Specialization

Aan Rubicon is de Modernization of Web Applications to Microsoft Azure Advanced Specialization toegekend. Dit is het resultaat van een succesvolle externe audit en bevestigt onze diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen expertise in het migreren en moderniseren van web applicaties en het beheren van app services in Azure. Dit is de derde Advanced Specialization die ons op het gebied van Azure is toegekend. Dat is uniek in Europa!

Alleen Microsoft partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsuccessen en vaardigheden van medewerkers én die een externe audit van hun web workload deployment, best practices en aanpak voor het implementeren en beheren van Azure app services doorstaan, komen in aanmerking voor deze Modernization of Web Applications to Microsoft Azure Advanced Specialization.

“Deze onderscheiding toont aan dat we één van de beste partners zijn als het gaat om het migreren, moderniseren en beheren van webapplicaties in Microsoft Azure. Wij hebben duidelijk aangetoond dat we zowel de beste mensen met de juiste vaardigheden als de ervaring hebben én een getoetst track record, om klanten te migreren naar de Azure cloud of te helpen met de modernisering van hun applicaties” vertelt Ed Feskens, CTO Rubicon.

Microsoft Azure is het veilige en schaalbare cloudplatform voor moderne applicatie- en dataworkloads. Om snel inzicht te krijgen in de mogelijkheden en impact van een migratie van applicatieportfolio’s naar Azure bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een cloud assessment uit te voeren, waarin wij op basis van een standaard aanpak in 6 weken doorlooptijd een cloud migratieprogramma uitwerken. Benieuwd naar onze bewezen track record met grote en complexe migraties naar Azure? Wij vertellen u graag meer.