Events & webinars

Microsoft Viva, hét employee experience platform!

do 8 juni 2023

13:00 uur - 14:00 uur

Webinar - Ontvang de online link na aanmelding

Schrijf je
nu in!

Inschrijven arrow right

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers betrokken zijn en blijven?

In deze tijd van hydride werken is het belangrijk dat medewerkers betrokken zijn bij de organisatie en belangrijker nog: dat ze dat ook blijven. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers geen burn-out klachten krijgen en dat kennis en kunde nog makkelijker gedeeld kunnen worden binnen de organisatie?  

Hiervoor is Microsoft Viva op de markt gebracht. Een platform om kennis, sociale banden, leerprocessen en inzichten in één centrale omgeving beschikbaar te maken. Het stelt je in staat de bedrijfscultuur in stand te houden, ook als medewerkers minder vaak op kantoor zijn. Viva brengt verschillende Microsoft-diensten bij elkaar die ervoor zorgen dat medewerkers makkelijker informatie tot zich kunnen nemen. Daardoor wordt de onderlinge communicatie tussen collega’s bevorderd. Ook kun je veel eenvoudiger met elkaar samenwerken, waardoor je uiteindelijk productiever gaat werken. 

Microsoft Viva bestaat inmiddels uit een flink aantal modules. In dit webinar laten we de mogelijkheden van Viva Connections, Viva Learning, Viva Insights, Viva Goals, Viva Engage en Viva Topics zien. Ook geven we tips hoe je het beste kunt starten met Microsoft Viva. 

Het webinar is interessant voor Communicatie Managers, HR Managers en IT verantwoordelijken van organisaties die met Microsoft 365 werken en een hybride ‘workforce’ hebben.

Meld je hier aan

Onze awards
& certificeringen