Blogs
& video

In no time inzicht in verkoopkansen

Opportunity Management Accelerator voor Dynamics 365 Sales

Is jouw organisatie een groeiend bedrijf in de B2B? Heeft het problemen met het beheren van verkoopkansen en het volgen van de verkooppijplijn? Heb je het gevoel dat je veel potentiële klanten misloopt en dat je niet efficiënt genoeg bent in het converteren van leads naar klanten? Als je antwoord op één van deze vragen ja is, dan is deze accelerator iets voor jou.

De Rubicon Opportunity Management Accelerator

Met de Rubicon Opportunity Management Accelerator heeft jouw bedrijf in no time inzicht in de verkoopkansen. Met behulp van Dynamics 365 Sales en onze accelerator digitaliseer je het verkoopproces en zorg je ervoor dat je inzicht krijgt in al je verkoop opportunities. Overzichtelijk in de Opportunity Hub.

Deze oplossing is gebouwd door sales professionals die kennis hebben van Dynamics 365 Sales. De accelerator wordt dagelijks gebruikt, dat betekent: real life processen, tips en tricks, allemaal verwerkt in één accelerator.

De eerste stap naar een kwalitatief, sterk salesproces in de cloud

Met behulp van onderstaande aanpak is dit de eerste stap naar een kwalitatief, sterk salesproces volledig in de cloud, ondersteund door Dynamics 365 Sales:

  • Week 1: Requirement Workshop (basis salesproces)
  • Week 2: Dynamics omgeving inrichten
  • Week 3: Implementatie salesproces
  • Week 4: Training & go live

Ook in no time inzicht in verkoopkansen?

We helpen je graag bij het zetten van de eerste stap. Neem contact met ons op voor meer informatie.