Blogs
& video

Dynamics 365 Customer Insights

Echt begrijpen wat er in het hoofd van je klanten omgaat.

Met Dynamics 365 Customer Insights creëer je uitgebreide klantprofielen en rapporten die een volledig beeld geven van je klantenbestand. Het verzamelt en integreert klantgegevens uit verschillende bronnen, waarna door middel van AI-technologie waardevolle inzichten en aanbevelingen worden gegenereerd. Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en klantgerichte strategieën uit te voeren die écht werken.

Klantprofielen, klantbehoeften en klantgedrag in beeld

Met Audience Insights, een krachtige functie van Dynamics 365 Customer Insights, kun je klantprofielen creëren op basis van interesses, voorkeuren en feedback. Het platform voorspelt zelfs klantbehoeften en beveelt relevante producten en diensten aan. En met Engagement Insights begrijp je het klantgedrag tot in detail, dankzij digitale analyses en inzichten.

Diepgaande klantinzichten omarmen

Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals de vereiste van een Azure-abonnement en beperkte integratie met alleen Microsoft Dynamics 365-producten, biedt Dynamics 365 Customer Insights heel veel mogelijkheden. Het helpt je vertrouwen op te bouwen bij klanten, marketingcampagnes te verbeteren en klantgedrag over verschillende kanalen te begrijpen. Kortom, met Dynamics 365 Customer Insights kun je de harten van je klanten veroveren.

Daarom Customer Insights

  • Klanten beter begrijpen.
  • Marketinginspanningen personaliseren.
  • Klantgedrag en -behoeften voorspellen.
  • Klanttevredenheid verbeteren.
  • Slimmere beslissingen nemen.

Interesse in hét real-time Customer Data Platform (CDP) dat klantgegevensverwerking en -analyse naar een hoger niveau brengt? We helpen je graag op weg met Dynamics 365 Customer Insights. Neem contact met ons op.