Totaal ontzorging voor uw Microsoft Cloud oplossing

088 240 73 66 of support@rubicon.nl

Toegang klantenportaal

Naar inlogpagina

Support

Uw (maatwerk) oplossing als ‘Solution as a Service’

Rubicon Cloud Support ontzorgt

Uw (maatwerk) applicaties naar de cloud migreren is op zichzelf niet voldoende om volledig ontzorgd te zijn als het gaat om het beheer van uw applicaties, de beveiliging van uw data en de beschikbaarheid van IT-diensten voor uw gebruikers. Afhankelijk van het gekozen cloud service model, IaaS, PaaS of SaaS, moet u zelf meer of minder beheer- en onderhoudstaken organiseren en uitvoeren. Rubicon Cloud support helpt u hierbij.

Rubicon Cloud Support is gebaseerd op ons Cloud Operations model en maakt van uw (maatwerk) oplossing een ‘Solution as a Service’. Ons Cloud Operations model beschrijft hoe een maatwerk solution binnen een cloud omgeving kan worden beheerd met de betrouwbaarheid en service levels van een SaaS oplossing.

Actieve monitoring, het fundament voor ontwikkeling en beheer

Rubicon Cloud support richt zich op het beheer van cloud workloads, dus de software, de data en het onderliggende cloudplatform. Actieve monitoring van zowel applicatie- als platformtelemetrie zijn het fundament voor ontwikkeling en beheer van de oplossing. Voor het voortbrengen van de software alsook de platform automation wordt één DevOps proces ingeregeld. Op basis van de monitoring worden daarnaast allerlei beheerprocessen ingericht om de solution gezond, beschikbaar en up to date te houden voor de business.

De voordelen

 • Volledige ontzorging
  Het beheer van (maatwerk) software en data in de cloud wordt u volledig uit handen genomen.
 • Snel foutherstel
  Bugs en softwarefouten worden snel en adequaat opgelost in onze eigen ontwikkelomgeving.
 • Continue verbetering
  Nieuwe functionaliteit kan snel worden toegevoegd, nieuwe features in het cloudplatform worden snel beschikbaar gemaakt.
 • Altijd up to date
  Geen zorg meer voor software updates of platform upgrades, virus en anti-malware bescherming is altijd actueel.
 • Applicaties en gegevens goed beschermd
  Security wordt continu gemonitord, back-ups worden gemaakt (èn getest), fail-over en distaster recovery is ingeregeld, GDPR compliance is standaard.

Optimale service gegarandeerd

Aan Rubicon zijn de ISO 27001 en 20000-1 certificaten toegekend. Deze certificaten tonen aan dat Rubicon een veilig en effectief IT Service Management Systeem heeft. De processen op het gebied van onder andere support, incidenten en changes zijn volgens strikte normen geborgd en gestandaardiseerd binnen de gehele organisatie. In combinatie met effectief servicemanagement en deze ISO-normen is optimale service voor onze opdrachtgevers gegarandeerd.

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden