Nieuws

Rubicon behaalt ISO 9001:2015 certificering

Dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement

Rubicon heeft het ISO 9001:2015 certificaat behaald. Dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en de basis voor een krachtig kwaliteitsmanagementsysteem. Alle procedures binnen de organisatie zijn uitgebreid doorgelicht, verder gestructureerd en nu ook officieel gecertificeerd. Met de nadruk op het bewerkstelligen van de cloud transformatie van klanten en het verhogen van de kwaliteitsstandaarden bij het leveren van (Managed) cloud diensten aan opdrachtgevers.

De vraagstelling wel of niet migreren naar de cloud is allang voorbij. Het is volstrekt duidelijk dat het beheren van applicaties in de cloud flexibeler en efficiënter is dan traditionele benaderingen. Daarnaast neemt het PaaS en SaaS aanbod steeds meer toe. Rubicon vindt dat het migratieproces naar de cloud niet te complex mag zijn. Daarvoor zet Rubicon haar expertises, diensten en oplossingen gericht in bij de ondersteuning van organisaties bij het overstappen naar de cloud. Vooral door de fundamenten te schetsen en als basis reeds gereed te hebben. Haar cloud ‘Box’ en ‘Accelerate’ benadering is daarin bewezen succesvol. Vandaar ook het belang om de leverings- en kennisprocessen die daarbij komen kijken te certificeren.

Kwaliteit zichtbaar maken

CEO Arno Borger van Rubicon is trots op de kwaliteitscertificering voor de cloud dienstverlening: “Rubicon staat voor kwaliteit en doen wat zij belooft aan haar opdrachtgevers. Deze ISO 9001 certificering is daarvan een officiële bevestiging richting onze klanten. Ook Dekra heeft ons hiermee erkend als “Een expert op het gebied van Microsoft en Amazon AWS cloud platformen voor het leveren van Professional, Migratie en Managed Services”. Later dit jaar wil Rubicon ook het ISO 27001 certificaat voor Informatiebeveiliging behalen.

Effectief IT Service Management Systeem

Vorig jaar behaalde Rubicon al het ISO 20000 certificaat. Een bevestiging van het effectieve IT Service Management Systeem. De processen op het gebied van onder andere support, incidenten en changes zijn volgens strikte normen geborgd en gestandaardiseerd binnen de gehele organisatie. Gegarandeerde optimale service voor de opdrachtgevers die kiezen voor volledige ondersteuning door het Rubicon Cloud Management Center.

Ook versnellen in uw cloud adoptie? Met Rubicon kunt u in gesprek over de beste aanpak voor het inzetten van een gefaseerde en snelle migratie.