Microsoft Power BI

Oplossingen die aansluiten op uw werkproces

De kenniswerkers binnen uw organisatie weten als geen ander hoe bedrijfsprocessen verlopen, welke inzichten nodig zijn om goed te kunnen sturen en op basis van welke data deze inzichten tot stand komen. Zij maken gebruik van de beschikbare BI-oplossingen binnen de organisatie, maar hebben daaraan niet genoeg: echt inzicht ontstaat juist door bedrijfsinformatie te combineren met externe gegevens. 

BI voor uw hele organisatie 

Dit vraagt BI-oplossingen die veilige en gestandaardiseerde beschikbaarheid van informatie combineren met de flexibiliteit om ad hoc analyses uit te voeren. Microsoft Power BI biedt deze combinatie. Niet alleen is Power BI een platform om persoonlijke analyses te maken en te delen, maar het vormt ook de laatste stap om Enterprise BI-rapportages naar eindgebruikers te brengen. Bovendien stelt Power BI u in staat om via smartphones en tablets te werken met rapporten en dashboards zodat de benodigde informatie op elk moment beschikbaar is. 

Onze aanpak voor Power BI 

Op basis van onze ervaring met het Microsoft BI-platform en Power BI in het bijzonder, heeft Rubicon een aanpak ontwikkeld om Power BI succesvol te implementeren in uw organisatie. In deze aanpak is Power BI geen losstaande self-service oplossing, maar een integraal onderdeel van uw complete platform voor bedrijfsinformatie. We leveren in korte tijd resultaten die tot waardevolle inzichten leiden en zorgen voor draagvlak binnen uw organisatie. 

Meer weten? Maak een afspraak voor een Power BI-workshop waarmee u een beeld krijgt van de mogelijkheden en die concrete vervolgstappen oplevert.

Klantcases

BI-oplossing meerwaarde voor de organisatie

Integraal performancesysteem voor strategische stroomlijning organisatie.

Lees meer

Prestaties meten met dashboard

Doelen uit bedrijfsplan meten en resultaten inzichtelijk maken.

Lees meer

Managementinformatie met Microsoft BI

Om beter te kunnen sturen werd gezocht naar een oplossing waarmee doelstelling en doelrealisatie op transparante wijze in meerdere organisatielagen met elkaar kunnen worden verbonden.

Lees meer

Onze visie op

Onze visie op: data analytics

Het succes van uw organisatie is in toenemende mate afhankelijk van de wijze waarop met data en informatie wordt omgegaan. Data analytics helpt u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, innovatievere producten te bieden en meer klanten te interesseren.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen?

Wilt u zelf ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen? In een dagdeel krijgt u een overzicht van het platform en kunt u met uw eigen data aan de slag in Power BI.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden