Cloud

Lagere kosten, korte levertijden, veel flexibiliteit

Binnen tien minuten kunnen werken met uw nieuwe software. Met een paar klikken een nieuwe server in gebruik nemen. Alleen betalen voor wat u echt nodig heeft en gebruikt? Uw gebruikers zelf bedrijfsapplicaties laten installeren op hun werkplek? In de cloud kan het en het is de nieuwe standaard.

Het gebruik van cloud computing heeft veel voordelen. Met Microsoft Azure, Office 365 en Dynamics CRM maakt het niet uit of u die cloud in uw eigen datacenter beheert, door Microsoft laat beheren of allebei. Rubicon helpt u daarbij. Of het nu gaat om het ontwerpen, realiseren en beheren van uw public, private of hybride cloud of een gecontroleerde, veilige migratie naar de cloud. Rubicon heeft de ervaring. Ook met de ontwikkeling van eigen applicaties voor de cloud.

Private cloud

Als het beleid van uw organisatie het gebruik van publieke clouddiensten nog niet toestaat, maar u wel wilt profiteren van snelle en flexibele ICT-services dan is een private cloud-infrastructuur de juiste oplossing in uw situatie. Met Microsoft Azure Stack, Windows Server 2012 en System Center producten realiseert u samen met Rubicon uw eigen cloud-infrastructuuroplossing. Omdat de technologiebasis identiek is, kunt u deze later altijd nog naadloos integreren met Office 365 en de publieke Azure clouddiensten van Microsoft.

Hybride cloud en integratie

Als uw IT niet volledig kan worden gemigreerd naar de cloud of als u gebruik maakt van clouddiensten van verschillende leveranciers, zijn diverse hybride cloud en cloudintegratie scenario’s mogelijk. Een deel van uw applicaties draait in dat geval in de eigen interne cloud en er wordt, daar waar mogelijk, gebruik gemaakt van publieke cloudapplicaties. Door gebruik te maken van cloud middleware en cloud identity-managementoplossingen realiseert u één transparante cloudomgeving voor uw gebruikers. Samen met Rubicon ontwerpt en realiseert u een hybride cloud en zorgt u voor een gecontroleerde migratie waarin de continuïteit van uw ICT-voorzieningen altijd geborgd blijft.

Cloudmaatwerk (PaaS)

Als u nadenkt over vervanging van uw bestaande applicatie of als u een nieuwe applicatie wilt bouwen, is maatwerk op een cloud applicatieplatform wellicht interessant voor u. Het gebruik van een cloud applicatieplatform, ook wel PaaS (Platform as a Service) genoemd, zorgt ervoor dat u de complexe middleware en infrastructuur onder uw applicatie niet zelf hoeft te beheren. Bovendien biedt PaaS de mogelijkheid uw applicatie snel op- en af te schalen zonder hoge extra kosten. Kortom u hoeft zich alleen nog te bekommeren om de kwaliteit van de programmacode. Samen met Rubicon ontwerpt, realiseert en beheert u robuuste .NET maatwerkapplicaties op het Microsoft Azure platform.

Klantcases

Efficiëntere business processen in de cloud

Rubicon adviseerde en realiseerde een 100% cloudoplossing op basis van de sterke combinatie van Microsoft CRM Online, Office 365 en .NET Azure.

Lees meer

Advies over ICT-architectuur en uitwerking business case

Een nieuwe architectuur voor de ICT-infrastructuur en uitwerking business case.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Onze visie op

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden