Dataplatform

Al uw data onder controle

Het toenemende gebruik van sensoren (Internet of Things) en mobiele apparaten en elektronisch zakendoen, veroorzaken een enorme groei in data. Hoe houdt u al uw data onder controle? 

Database-as-a-Service 

Door de inrichting van een database-as-a-service (DBaaS)-platform kunt u grote aantallen databases eenvoudig beheren, optimaal gebruik maken van beschikbare hardwarecapaciteit en self-servicemogelijkheden bieden waarmee applicatie-ontwikkelaars zelf nieuwe databases kunnen opstarten. Wij implementeren DBaaS voor u in uw datacenter of in een hybride vorm in combinatie met clouddiensten op basis van SQL Server, Windows Server, System Center en Microsoft Azure. Naast DBaaS helpen onze database-experts u met optimalisatie, consolidatie, migraties en upgrades van uw databases. 

Big Data 

Niet alle informatie past in een relationeel databasesysteem. De ontwikkelingen in Big Data leiden tot steeds meer ‘ongestructureerde’ gegevens die vragen om een eigen, schaalbaar platform voor opslag en ontsluiting. Het analyseren van deze gegevens vraagt vaak om het combineren met data uit gestructureerde databases. U kunt bij ons terecht voor advies over en de inrichting en gebruik van Big Data-platforms, waarbij we gebruik maken van Microsoft HDInsight (Hadoop) of Microsoft Azure Data Lake.

Klantcases

Met Busines Intelligence de juiste informatie beschikbaar stellen

Met Business Intelligence de juiste informatie transparant en eenduidig aan de juiste persoon beschikbaar stellen.

Lees meer

Grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij bundelt marktinformatie per postcode

Een managementinformatiesysteem dat gegevens uit verschillende interne en externe bronnen op postcodeniveau samenvoegt.

Lees meer

Een tool voor registratie en rapportage

Studievoortgangsregistratiesysteem voor competentiegroei.

Lees meer

Onze visie op

Dataplatform, een greep uit de mogelijkheden

Het toenemende gebruik van sensoren (Internet of Things) en mobiele apparaten en elektronisch zakendoen, veroorzaken een enorme groei in data. Hoe houdt u al uw data onder controle?

Lees meer

Ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen?

Wilt u zelf ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen? In een dagdeel krijgt u een overzicht van het platform en kunt u met uw eigen data aan de slag in Power BI.

Lees meer

Voorspellende analyses met Machine Learning

Waar machine learning tot voor kort gelijk stond aan hoge investeringen in dure software en topspecialisten, biedt Microsoft met Azure Machine Learning een laagdrempelige clouddienst waarmee u een eenvoudige en snelle start kunt maken.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden