Microsoft Azure

Snel en efficiënt transformeren naar de cloud

Het inzetten van clouddiensten maakt het mogelijk om de digitalisering van uw bedrijfsprocessen flink te versnellen. Clouddiensten zijn, net als gas, water en licht, snel beschikbaar, enorm schaalbaar en veilig. Bij Rubicon werken wij dagelijks aan cloudoplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarom weten we hoe belangrijk het is om te kunnen werken met een robuust en betrouwbaar cloudplatform waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door een toonaangevende leverancier. 

Microsoft Azure: hét cloudplatform 

Wat clouddiensten betreft, is er geen robuuster, betrouwbaarder en rijker platform in de markt dan Microsoft Azure. Uiteraard kunnen de IaaS en PaaS diensten op Microsoft Azure worden gebruikt voor het hosten van uw (maatwerk) applicaties. Bovendien, of het nu gaat om applicatiehosting, Single Sign On, Identity en Access Management, Datamanagement, Data Analytics, Cloud Middleware of mobiele backend integratie, Microsoft Azure biedt er de oplossingen voor. Oplossingen die niet beperkt zijn tot de clouddiensten van Microsoft, maar met hetzelfde gemak integreren met andere clouddiensten zoals Salesforce, Box of SAP HANA.  

Microsoft Azure: ook voor u?

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van Microsoft Azure ontwikkeld die de kracht van het platform bewijzen. Op basis van die ervaring hebben wij een aantal speciale diensten ontwikkeld en samengebracht in een cloud adoptie aanpak die u op weg helpt naar digitalisering van uw processen op basis van moderne en flexibele cloud oplossingen. Wij informeren u hierover graag.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden