Mobiele apps

Van visie tot strategie, design tot app-development, integratie met ERP, testen, beheer en cloud. Wij hebben kennis van en ervaring met het bouwen van mobiele oplossingen die passen bij uw individuele behoeften en kansen. Rubicon ontwerpt, ontwikkelt, test, deployed en beheert apps. Met onze 'Mobile DevOps-aanpak' zorgen we voor een voorspelbare, betrouwbare en inzichtelijke ontwikkel- en beheeraanpak voor uw apps.

Mobile app-ontwikkeling: de uitdagingen

IT-afdelingen krijgen tegenwoordig continu aanvragen voor mobile apps. Bij Rubicon weten we wanneer mobile apps werken en wanneer een web app de beste manier is. Afhankelijk van de vraagstelling kunnen meerdere oplossingen worden bedacht. Als een proces complex is qua stromen en er geen mogelijkheid is die complexiteit te reduceren als gevolg van bijvoorbeeld regelgeving, is het nog maar de vraag of een mobile app de oplossing is. Maar repeterende werkzaamheden met een beperkte set aan invoervelden, lenen zich nu juist bij uitstek voor een mobile app. Zo zijn er meer invalshoeken. Daarom hebben wij de Rubicon Mobile Quadrant ontwikkeld

Voor elk type device

Rubicon maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Wij ontwikkelen native iOs en Android apps en cross-platform apps (Xamarin). Onze ontwikkelstraat voor apps ondersteunt elke fase van uw app-proces. Van idee en prototype tot aan het beheer in de App Store. Voor ANWB, Nike, Funda en andere klanten hebben onze experts apps ontwikkeld variërend van hulpverlening tot secure chat apps. 

Uw uitdaging is onze expertise

Het ontwikkelen van native Android en iOS apps vereist diepgaande kennis, gecombineerd met de ervaringskennis als het gaat om device management, security maar ook user interaction. De standaard Android UX experience is substantieel verschillend van iOS. Wij kennen die verschillen en weten waar Android of iOS juist krachtig is maar ook wanneer we wensen zien die lastiger voor Android of iOS te ontwikkelen zijn. Wij zijn premier partner van Xamarin. Het meest geïntegreerde platform voor het ontwikkelen, testen en beheren van apps voor elke type device.

Ook beheer kunnen wij oppakken

Als Rubicon een app ontwikkelt, dan weet u zeker dat de app doet wat u verwacht. Een robuuste enterprise app, die naadloos integreert met uw backoffice. Maar wij zijn ook in staat de app in beheer te nemen zodat we een continue monitoring op het gebruik en de performance van de app kunnen uitvoeren. Zo kunnen we samen met u bepalen welke correcties moeten worden doorgevoerd of welke verbeteringen we uit de feedback kunnen afleiden. Met onze beheeraanpak bent u verzekerd van een real time view op het gebruik van uw app!

Klantcases

Productvergelijking met de iPhone

Met een specifieke app productdata uit eigen bronsystemen gebruiken en snel een concurrerend product vergelijken.

Lees meer

Complete ontwikkelstraat met Microsoft en Xamarin

Sneller en effectiever kwalitatief hoogstaande applicaties ontwikkelen en aan gebruikers beschikbaar stellen.

Lees meer

Updates vanaf de werkvloer via app

Managers worden via deze app direct met informatie bediend zodra het beschikbaar is en hebben het daarnaast altijd bij zich en tot hun beschikking.

Lees meer

Actueel

Enterprise apps: wat is uw strategie?

De manier waarop we werken verandert, de eisen die we aan applicaties stellen ook. 24 uur per dag verwachten we dat ze online zijn, 24 uur per dag verwachten we dat de updates worden verwerkt. Ongeacht de gekoppelde bronnen, ongeacht de formaten waarin de gegevens worden uitgewisseld en ongeacht het type device waarmee de gebruiker inlogt.

Lees meer

Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden