Augmented Reality voor het bedrijfsleven: HoloLens

De kansen die de HoloLens en Augmented Reality bieden voor het bedrijfsleven zijn ongekend

Augmented Reality is alom aanwezig, tenminste volgens de Pokémon Go spelers. Het is het projecteren van een virtuele omgeving in de realiteit. Microsoft heeft sinds enkele maanden de HoloLens geïntroduceerd, initieel bedoeld om gaming een compleet nieuwe dimensie te geven, maar ook het bedrijfsleven toonde grote interesse. Want de kansen die HoloLens en Augmented Reality bieden voor het bedrijfsleven zijn ongekend:

  • Uw klanten producten laten samenstellen in real time met direct de visualitie van het eindresultaat.
  • Uw productontwikkeling visualiseren in real time: kijk hier wat bijvoorbeeld Volvo Cars heeft ontwikkeld als prototype: https://www.youtube.com/watch?v=DilzwF90vec.
  • Face to face contact met uw klant en samen ontwerpen bekijken.
  • Klantondersteuning met real time Skype video, tonen van instructies e.d.: zie onder andere deze promotionele video: https://www.youtube.com/watch?v=4QiGYtd3qNI.

Augmented Reality zelf ervaren

Er zijn talloze toepassingen te bedenken en we staan aan de vooravond van een nieuwe ontwikkeling. Graag nemen we u mee in deze wereld van Augmented Reality. Wat betekent het voor u? Welke nieuwe kansen krijgt uw organisatie? Wij informeren u graag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Actueel

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden