Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Interactie met uw klanten

Interactie met uw klanten, het liefst 24 uur per dag. Dat kan met het door Rubicon ontwikkelde Portal Framework voor onder meer E-Commerce, E-Service, E-Community, Web Content Management, webformulieren, workflow, toegangsbeheer en profielen. Wilt u het wiel niet opnieuw uitvinden, is Microsoft-technologie voor u geen twijfel en zoekt u een partij die begrijpt wat u wilt bereiken? Bespreek met ons uw portalwens.

.Net-ontwikkeling en integratie

De experts van Rubicon ontwerpen en realiseren applicaties met behulp van Microsoft-technologie en integreren deze met bestaande systemen of oplossingen.Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden