Dataplatform, een greep uit de mogelijkheden

Het toenemende gebruik van sensoren (Internet of Things) en mobiele apparaten en elektronisch zakendoen, veroorzaken een enorme groei in data. Hoe houdt u al uw data onder controle? Een greep uit de mogelijkheden:

Performance tuning

"Hoe kunnen we onze bestaande SQL Server zo optimaal mogelijk (blijven) gebruiken?" Wij kunnen de performance van uw SQL Server optimaliseren voor de huidige en toekomstige workloads.

Database-as-a-Service (DBaaS)

DBaaS is een schaalbare en robuuste SQL Server-oplossing die de mogelijkheid biedt verschillende SQL Servers te consolideren tot één platform. Doordat dit platform standaard een hoge beschikbaarheid en uitwijkmogelijkheden heeft, vergemakkelijkt dit het onderhoud van alle SQL Server-databases. Er kan optimaal gebruik worden gemaakt van de resources waardoor de Total Cost of Ownership (TCO) per database wordt verlaagd. Rubicon kan ook helpen om de huidige databaseservers hoog beschikbaar en of uitwijkbaar te maken.

Cloud/hybrid

Een goede veilige en betrouwbare opslag van uw data is essentieel. De wijze waarop deze data is opgeslagen - on-premises, in de cloud of in een hybride vorm - maakt niet uit. Wij kunnen u helpen bij het veilig en betrouwbaar opslaan van uw bedrijfsdata.

Tijdens onze kennissessie over het effectief inzetten van een SQL-server met hybrid cloud op 7 april a.s. gaan wij dieper in op deze mogelijkheden. Komt u ook?Terug naar het overzicht


Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden