Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek

De uitdaging waarmee veel teams worden geconfronteerd bij de implementatie van Continuous Deployment, is dat er veel tools en processen nodig zijn die allemaal samenwerken. Het leren en implementeren van al deze tools kost veel tijd en moeite, waardoor mensen zich afvragen of het het echt waard is. In dit boek zet onze collega Sander Rossel een project op om u de verschillende stappen, processen en hulpmiddelen in Continuous Deployment te laten zien en de daadwerkelijke problemen die daarmee worden opgelost.

Het boek start met een introductie van Continuous Integration (CI), Deployment en Delivery en biedt een overzicht van de tools die in Continuous Integration worden gebruikt. Vervolgens maakt u een webapp en ziet u hoe Git kan worden gebruikt in een CI-omgeving. Verderop onderzoekt u unit testing met behulp van Jasmine en browsertests met Karma en Selenium. Ook het automatiseren van taken met behulp van Gulp en Jenkins en database-integratie voor verschillende platforms, zoals MongoDB en PostgreSQL komen in het boek aan bod. Ten slotte stelt u verschillende Jenkins-taken in om te integreren met Node.js- en C#-projecten en Jenkins-pipelines om vertakking eenvoudiger te maken.

Aan het einde van het boek heeft u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Boek bestellen>>Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden