Events & webinars

Microsoft cloud adoptie voor de overheid

do 6 april 2023

10:00 uur - 11:00 uur

Webinar - Ontvang de online link na aanmelding

Schrijf je
nu in!

Inschrijven arrow right

Zelf in regie maar volledig ontzorgd met de FastLane CloudOps van Rubicon

De Microsoft Azure cloud biedt het juiste perspectief voor een innovatieve, transparante, flexibele en efficiënte digitale overheid. Je bent op zoek naar een professionele en veilige inrichting van de Microsoft cloud. Passend binnen de visie en kaders van het Rijksbrede cloudbeleid en conform de kwaliteitsstandaarden voor de overheid.  

Voor snelheid en efficiency wil je gebruik maken van een cloudoplossing die zich al heeft bewezen bij andere overheidsinstanties. Beheer van de Microsoft cloud wil je uitbesteden. Belangrijk is dat jouw medewerkers kennis opdoen van de mogelijkheden met de cloud om digitalisering te versnellen en functioneel regie te voeren.   

Met de FastLane CloudOps voor overheden beschik je binnen 2 tot 3 maanden over een volledig ingerichte en beheerde Microsoft Azure- en Microsoft 365-omgeving op beveiligingsniveau BBN2. Conform ISO 27701 en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) voor security, privacy en compliance aangevuld met CIS benchmark voor cloud.   

Dit webinar is interessant voor IT Managers, CISO’s, (Security) Managers, Enterprise Architecten, Business Consultants en personen die gemoeid zijn met de cloud adoptie van een overheidsorganisatie.

Programma

  • Wat is een Azure Platform & Workload landing zone? 
  • Wat is het Microsoft CAF (Cloud Adoption Framework)? 
  • Waarom is een goede Microsoft 365 basisinrichting belangrijk? 
  • Waar loop ik als overheidsorganisatie tegenaan? 
  • Is mijn data veilig en voldoe ik aan de BIO? 
  • Hoe kan de FastLane CloudOps helpen? 

Meld je hier aan

Onze awards
& certificeringen