Events & webinars

Infuse AI in je processen met Power AI Builder

do 21 september 2023

10:00 uur - 11:00 uur

Webinar - Ontvang de online link een dag van tevoren

Schrijf je
nu in!

Inschrijven arrow right

Power AI Builder levert gebruiksvriendelijke AI-mogelijkheden binnen het Power Platform, zonder dat er diep in de code gedoken hoeft te worden. Dit geïntegreerde facet van het Microsoft Power Platform stelt gebruikers in staat om kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) te benutten in de applicaties en workflows ontwikkeld via Power Apps en Power Automate. Binnen AI Builder kunnen gebruikers moeiteloos AI-modellen creëren en inzetten, zonder uitgebreide technische achtergrond in datawetenschap of programmeren vereist te hebben.

Waar ligt de kracht?

Het concept achter Power AI Builder is om de drempel te verlagen voor bedrijven om AI-technologieën te integreren in hun dagelijkse handelingen en processen, en om zakelijke gebruikers in staat te stellen geavanceerde technologieën te benutten zonder uitgebreide technische expertise. Deze integratie van AI in het Power Platform stelt organisaties in staat om intelligentere beslissingen te nemen, efficiëntere processen te ontwikkelen en waardevolle inzichten uit hun gegevens te destilleren. Hierbij kun je denken aan beeldverwerking, formulier verwerking, tekstherkenning, predictie op basis van historische data en meer.
 

Wat staat er op de agenda voor deze sessie?

Tijdens deze sessie nemen we je mee op een ontdekkingstocht door de diverse aspecten van Power AI Builder en demonstreren we hoe je via low-code oplossingen AI kunt integreren in je bedrijfsvoering. Deze sessie is bedoeld voor werknemers binnen organisaties die zich bezighouden met Dynamics, het Power Platform, en die op een low-code manier AI willen inzetten. Hierbij kun je denken aan het automatiseren van processen zoals het inlezen van facturen en het automatiseren van OCR-processen. Ook salesmanagers zullen inzicht krijgen in hoe AI waarde kan toevoegen aan hun werkzaamheden.

Programma

  • Overzicht van AI binnen Dynamics & het Power Platform
  • De kracht van Power AI Builder
  • Praktische toepassing van AI (live demo)
  • Q & A

Meld je hier aan

Onze awards
& certificeringen