Events & webinars

Ben jij ransomware ready?

wo 8 maart 2023

10:00 uur - 11:00 uur

Webinar - Ontvang de online link na aanmelding

Schrijf je
nu in!

Inschrijven arrow right

Bijna dagelijks lezen we in de krant dat een organisatie is getroffen door een ransomware aanval waarbij de systemen en documenten van de organisatie worden gegijzeld tegen flinke bedragen. Vaak wordt informatie ook gestolen en zonder betaling van losgeld voor hoge bedragen verkocht. Het komt dermate vaak voor dat het dan ook niet meer de vraag is of, maar eerder wanneer je kunt verwachten hiervan slachtoffer te worden. Daarom is het belangrijk je hiertegen te beschermen en als een incident als deze voorkomt, je de bedrijfsvoering snel en zonder losgeld kunt herstellen.

Tijdens dit webinar nemen we je mee door onze Ransomware Readiness Check. Deze check geeft je inzicht in de stappen die je als organisatie kunt zetten om je beter te beschermen tegen een ransomware aanval en mocht zich een incident voordoen, je je snel weer kunt herstellen. Hierbij kijken we naar het beschermen van de eigen cloud en on-premises omgevingen.

Dit webinar is interessant voor IT Managers, CISO’s, Security Managers, Security Architecten, Business Consultants en personen die gemoeid zijn met de beveiliging van de IT-systemen van een organisatie.

Programma

  • Wat is een ransomware aanval en hoe kan je worden getroffen? 
  • Hoe voorkom je een ransomware aanval met inzet van cloud security? 
  • Hoe kan je je voorbereiden om in geval van een incident snel te herstellen? 
  • Waarom is zero-trust een belangrijk concept in bescherming tegen ransomware? 
  • Hoe pak je dit als organisatie aan met een Ransomware Readiness Assessment? 

Meld je hier aan

Onze awards
& certificeringen