Power Platform Governance: hoe houd ik controle over dit low-code platform?

woensdag, 23 juni

  • Webinar
  • 10.00 uur - 11.00 uur
  • Webinar via Microsoft Teams

Live zien wat het Microsoft Power Platform voor u kan betekenen

Het Microsoft Power Platform, door Gartner en Forrester gekozen als hét platform voor low-code business app ontwikkeling en analytics, biedt ongekende mogelijkheden om te innoveren. Zoals het op een snelle en intuïtieve manier automatiseren van processen, aanvullen van primaire processen met belangrijke informatie, snel omzetten van nieuwe ideeën in concrete producten of integreren van verschillende oplossingen om zo in een betere doorstroming van informatie te kunnen voorzien.

We zien ook de opkomst van Artificial Intelligence (AI) in het platform waardoor het gebruik van deze technologie nog dichter bij de business komt te liggen. De Power Virtual Agents die steeds meer uitgroeien tot de digitale assistent, Power AI voor invoerherkenning, predictie en meer.

Om u mee te nemen in de vele mogelijkheden die dit platform biedt, organiseren we dit voorjaar een reeks webinars over het Power Platform (aanmelden per webinar). Op 23 juni op het programma:

Power Platform Governance: hoe houd ik controle over dit low-code platform?

Na een reeks inhoudelijke sessies met de mogelijkheden van de verschillende onderdelen, staan we tijdens dit webinar stil bij het beheren van zo’n platform. Hoe houd ik als (IT) organisatie controle over alle applicatie ontwikkelingen? Immers ik wil schaduw IT kunnen sturen en begeleiden, wakker ik hiervoor niet een nieuw medium aan? We gaan in op de verschillende beheermogelijkheden van het platform aangevuld met een heldere aanpak die u als uitgangspunt kunt gebruiken. Naast een inhoudelijk verhaal geven we een korte demonstratie van het Power Center of Excellence Starter Kit. Deze open source starter kit helpt u om inzicht te krijgen in uw huidige Power Platform omgeving.

Overige webinars in deze reeks:

Voor wie zijn deze webinars interessant?

Van informatiemanagers tot IT en business architecten, van afdelingsmanagers tot innovatie consultants zijn welkom bij deze sessie. Ook zij die live willen zien hoe bedrijfsprocessen met behulp van het low-code Microsoft Power Platform vele malen efficiënter kunnen verlopen, komen tijdens deze sessie ruimschoots aan hun trekken.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Power Platform Governance: hoe houd ik controle over dit low-code platform?
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden