Webinar: Power Platform Governance: hoe houd ik controle over dit low-code platform?

woensdag, 25 november

  • Webinar
  • 10.00 uur - 11.00 uur
  • Webinar via Microsoft Teams

Live zien wat het Microsoft Power Platform voor je kan betekenen

Het Microsoft Power Platform, door Gartner en Forrester gekozen als hét platform voor low-code business app ontwikkeling (Power Apps en Flow) en analytics (Power BI), biedt ongekende mogelijkheden om allerlei processen op een snelle en intuïtieve manier te automatiseren.

Met het Microsoft Power Platform kunnen werkprocessen op een intuïtieve en snelle manier worden vorm gegeven. Nieuwe verlofaanvraag? Creëer een Power App die elke medewerker kan gebruiken, laat elke verlofaanvraag automatisch bij de manager komen. De manager ziet direct het saldo van de medewerker, zijn bezetting op de afdeling en kan goed- of afkeuren. De medewerker ontvangt automatisch een notificatie. Een werkplek-app die het mogelijk maakt dat een medewerker een plek kan reserveren in een Corona-proof kantoor. Zo kunnen we nog talloze voorbeelden bedenken waarmee interne processen zoveel makkelijker en beheersbaarder worden gemaakt. We hebben een reeks webinars gepland waarin we verschillende onderdelen toelichten. Vandaag op het programma:

Power Platform Governance: hou houd ik controle over dit low-code platform?

Na een reeks inhoudelijke sessies waarin we de mogelijkheden van de verschillende onderdelen hebben toegelicht, staan we tijdens dit webinar stil bij het beheren van het Power Platform. Hoe houd je als (IT) organisatie controle over alle applicatieontwikkelingen? Je wilt immers schaduw IT kunnen sturen en begeleiden, wakker je hiervoor nu niet een nieuw medium aan? We gaan in op de verschillende beheermogelijkheden van het platform aangevuld met een heldere aanpak die je als uitgangspunt kunt gebruiken. Naast een inhoudelijk verhaal met een stappenplan voor het opstellen van governance, geven we een korte demonstratie van het Power Center of Excellence Starter Kit. Deze open source starter kit helpt om inzicht te krijgen in jouw huidige Power Platform-omgeving.

Voor wie is dit webinar interessant?

Van informatiemanagers tot IT en business architecten en van afdelingsmanagers tot innovatie consultants zijn welkom bij deze sessie. Ook zij die live willen zien hoe bedrijfsprocessen met behulp van het low-code Microsoft Power Platform vele malen efficiënter kunnen verlopen, komen tijdens deze sessie ruimschoots aan hun trekken.

Aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Webinar: Power Platform Governance: hoe houd ik controle over dit low-code platform?
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden