Migreer uw data en data-oplossingen naar Azure

Op aanvraag

  • Consult op maat
  • 9.00 uur
  • Online sessie op een voor u passend moment

Azure biedt u de schaalbaarheid en flexibiliteit waarnaar u op zoek bent.

De migratie van data en data-oplossingen naar Azure is een logische stap. Graag praten wij u tijdens deze kennissessie bij over hoe u op een gecontroleerde en eenvoudige manier uw data kunt migreren naar Azure.

De aanleiding voor een migratie is veelal de behoefte aan flexibele capaciteit (storage en compute) en geavanceerde functionaliteit voor onder andere data processing en data-analyse. Deze behoefte wordt vaak versterkt door het ‘end-of-life’ zijn van business applicaties, BI-oplossingen en tools voor datamanagement. U wilt bijvoorbeeld uw datawarehouse of OLTP-oplossing op basis van Oracle of SQL server migreren naar Azure en gelijktijdig Business Objects en QlikView vervangen door Power BI als onderdeel van een Azure dataplatform.

Een migratie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een aantal belangrijke keuzes moet daarbij worden gemaakt. Keuzes die bepalend zijn voor de omvang van de migratie en de mogelijkheden na de migratie. Denk hierbij aan keuzes op het gebied van de Azure-inrichting, de data-architectuur en de migratie-aanpak.

Op het programma

Tijdens de sessie nemen we u mee in onze aanpak voor data-migraties naar Azure. U wordt door professionals bijgepraat over de mogelijkheden voor een data-migratie naar Azure.

Voor wie interessant

De sessie is geschikt voor IT-managers, CIO-office en BI-architecten.

U kunt zich aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Migreer uw data en data-oplossingen naar Azure
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden