Webinar: Low-code Microsoft Power Platform, een introductie

dinsdag, 09 juni

  • Webinar
  • 10.00 uur - 11.00 uur
  • Webinar via Microsoft Teams

Live zien wat het Microsoft Power Platform voor u kan betekenen

Het Microsoft Power Platform, door Gartner en Forrester gekozen als hét platform voor low-code business app ontwikkeling (Power Apps en Flow) en analytics (Power BI), biedt ongekende mogelijkheden om allerlei processen op een snelle en intuïtieve manier te automatiseren.

Dit webinar is de eerste in een reeks waarin we u de mogelijkheden van het Power Platform laten zien. We staan kort stil bij een overzicht van het Power Platform en de relatie met Dynamics 365. Daarna bouwen we samen in Power Apps een eerste model driven app.

Herkent u dit?

U werkt in een organisatie waar alle tijd en aandacht voor innovatie naar die processen uitgaan die de omzet of de klantenbinding verhogen. Logisch, dat moet ook de primaire focus van elke organisatie zijn. Bij veel organisaties zien wij echter dat de interne processen kenmerken vertonen van tijden die lang achter ons liggen, bijvoorbeeld:

  • Declaratieprocessen, waarbij de medewerker nog steeds een Excel-bestand met bonnetjes moet uitprinten.
  • De goedkeuring van verlofopnamen via de mail.
  • Het reserveren van accommodatie en facilitaire zaken via de mail.

In de tussentijd zijn er talloze leveranciers gekomen die een specifieke oplossing bieden voor declaraties, zaalreservering, verlofregistratie, urenregistratie e.d. Maar er is weinig integratie mogelijk tussen die oplossingen. Voor elk probleem een nieuw systeem; voor een organisatie niet wenselijk.

Business Automation

Met het Microsoft Power Platform bent u in staat om uw werkprocessen op een intuïtieve en snelle manier vorm te geven. Nieuwe verlofaanvraag? Creëer een Power App die elke medewerker kan gebruiken, laat elke verlofaanvraag automatisch bij de manager komen. De manager ziet direct het saldo van de medewerker, zijn bezetting op de afdeling en kan goed- of afkeuren. De medewerker ontvangt automatisch een notificatie. Zo kunnen we talloze voorbeelden bedenken waarmee interne processen zoveel makkelijker en beheersbaarder worden gemaakt.

Voor wie is dit webinar interessant?

Van informatiemanagers tot IT en business architecten, van afdelingsmanagers tot innovatie consultants zijn welkom bij deze sessie. Ook zij die live willen zien hoe bedrijfsprocessen met behulp van het low-code Microsoft Power Platform vele malen efficiënter kunnen verlopen, komen tijdens deze sessie ruimschoots aan hun trekken.

U kunt zich aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Webinar: Low-code Microsoft Power Platform, een introductie
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden