Webinar: Microsoft Power Automate: stroomlijn repeterende taken

woensdag, 28 oktober

  • Webinar
  • 10.00 uur - 11.00 uur
  • Webinar via Microsoft Teams

Live zien wat het Microsoft Power Platform voor je kan betekenen

Het Microsoft Power Platform, door Gartner en Forrester gekozen als hét platform voor low-code business app ontwikkeling (Power Apps en Flow) en analytics (Power BI), biedt ongekende mogelijkheden om allerlei processen op een snelle en intuïtieve manier te automatiseren.

Met het Microsoft Power Platform kunnen werkprocessen op een intuïtieve en snelle manier worden vorm gegeven. Nieuwe verlofaanvraag? Creëer een Power App die elke medewerker kan gebruiken, laat elke verlofaanvraag automatisch bij de manager komen. De manager ziet direct het saldo van de medewerker, zijn bezetting op de afdeling en kan goed- of afkeuren. De medewerker ontvangt automatisch een notificatie. Een werkplek-app die het mogelijk maakt dat een medewerker een plek kan reserveren in een Corona-proof kantoor. Zo kunnen we nog talloze voorbeelden bedenken waarmee interne processen zoveel makkelijker en beheersbaarder worden gemaakt. We hebben een reeks webinars gepland waarin we verschillende onderdelen toelichten. Vandaag op het programma:

Microsoft Power Automate: stroomlijn repeterende taken

Tijdens deze workshop zoomen we in op Power Automate. Wat is het? Wat kan het? Maar voornamelijk: hoe kun je het inzetten als motor in het automatiseren van processen? We gaan in op het inrichten van simpele tot complexe processen. Tijdens dit webinar gaan we onze app uit de eerdere sessie uitbreiden met een aantal flows om je een indicatie te geven van de kracht van dit medium.

Voor wie is dit webinar interessant?

Van informatiemanagers tot IT en business architecten en van afdelingsmanagers tot innovatie consultants zijn welkom bij deze sessie. Ook zij die live willen zien hoe bedrijfsprocessen met behulp van het low-code Microsoft Power Platform vele malen efficiënter kunnen verlopen, komen tijdens deze sessie ruimschoots aan hun trekken.

Aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Webinar: Microsoft Power Automate: stroomlijn repeterende taken
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden