Met Machine Learning intelligentie uit uw data halen

Evenement

donderdag, 23 november

  • Kennissessie
  • 9.00 uur - 12.30 uur
  • Lage Biezenweg 5, Vianen, Netherlands
  • Aansluitend gezamenlijke lunch

De feiten en fabels

Machine Learning is inmiddels meer dan een buzzwoord. Van de Google zoekmachine, Siri, Cortana en andere softwarediensten tot huishoudelijke apparaten zoals de slimme thermostaat, allen maken gebruik van Machine Learning-technieken. Op basis van historisch gedrag bieden zij de gebruiker een betere persoonlijke ervaring. Met de komst van de cloud zijn veel van dit soort technieken voor iedereen bereikbaar en eenvoudig te gebruiken. Wat is Machine Learning en hoe kunt u het toepassen in uw eigen situatie?

Machine Learning wordt steeds meer toegepast in standaard (cloud)diensten om klanten van persoonlijke informatie te voorzien en hen beter te kunnen bedienen. In de informatiemanagementsfeer biedt Machine Learning methodieken om zaken te voorspellen. Ook voor predictieve serviceoplossingen waar de servicebehoefte van systemen (soft- en hardware) al wordt gezien voordat zich een gebeurtenis voordoet. Hierdoor kan men de service inplannen in plaats van reageren op een voorval, waardoor zaken efficiënter en kosteneffectiever kunnen worden afgehandeld.

Tijdens deze sessie gaan we in op wat Machine Learning is en hoe u dit kunt toepassen binnen uw eigen  organisatie. Van het verkrijgen van beter inzicht door inzet van uw en publieke data tot het gebruiken van Machine Learning binnen uw eigen data-omgeving. In het bijzonder staan we stil bij de mogelijkheden die Microsoft Azure biedt om de kracht van Machine Learning eenvoudig toe te passen.

Meer informatie over het programma volgt.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Met Machine Learning intelligentie uit uw data halen
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden