Migreren van onbeheerde bedrijfskritische toepassingen naar het Microsoft Power Platform

Op aanvraag

  • Consult op maat
  • 9.00 uur
  • Online sessie op een voor u passend moment

Live zien wat het Microsoft Power Platform voor u kan betekenen

Tijdens deze sessie laten wij u zien wat het Microsoft Power Platform in zich heeft. Is het een low-code oplossing die zogenaamde shadow-IT helpt migreren naar een beheerd en schaalbaar platform gedragen door een omvangrijke Microsoft community? Of is het een zeer welkome aanvulling op uw bestaande ERP-systeem waardoor u (wellicht zelf) kleinere toepassingen weet te realiseren voor specifieke toepassingen die direct in uw ERP systeem wegschrijven? Wij tonen u het Power Platform en komen met een aantal toepassingen die herkenbaar zijn voor de meeste organisaties.

Herkent u dit?

U werkt in een organisatie waar alle tijd en aandacht voor innovatie naar die processen uitgaan die de omzet of de klantenbinding verhogen. Logisch, dat moet ook de primaire focus van elke organisatie zijn. Bij veel organisaties zien wij echter dat de interne processen kenmerken vertonen van tijden die lang achter ons liggen, bijvoorbeeld:

  • Declaratieprocessen, waarbij de medewerker nog steeds een Excel-bestand met bonnetjes moet uitprinten.
  • De goedkeuring van verlofopnamen via de mail.
  • Het reserveren van accommodatie en facilitaire zaken via de mail.

In de tussentijd zijn er talloze leveranciers gekomen die een specifieke oplossing bieden voor declaraties, zaalreservering, verlofregistratie, urenregistratie e.d. Maar er is weinig integratie mogelijk tussen die oplossingen. Voor een organisatie niet wenselijk: voor elk probleem een nieuw systeem.

Business Automation

Met het Microsoft Power Platform bent u in staat om uw werkprocessen op een intuïtieve en snelle manier vorm te geven. Nieuwe verlofaanvraag? Creëer een Power App die elke medewerker kan gebruiken, laat elke verlofaanvraag automatisch bij de manager komen. De manager ziet direct het saldo van de medewerker, zijn bezetting op de afdeling en kan goed- of afkeuren. De medewerker ontvangt automatisch een notificatie. Zo kunnen we talloze voorbeelden bedenken waarmee interne processen zoveel makkelijker en beheersbaarder worden gemaakt.

Voor wie interessant

Van informatiemanagers tot IT en business architecten, van afdelingsmanagers tot innovatie consultants zijn van harte welkom bij deze sessie. Ook zij die live willen zien hoe bedrijfsprocessen met behulp van het low-code Microsoft Power Platform vele malen efficiënter kunnen verlopen, komen tijdens deze sessie ruimschoots aan hun trekken.

U kunt zich aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Migreren van onbeheerde bedrijfskritische toepassingen naar het Microsoft Power Platform
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden