Weerbare en veilige integratie-oplossingen in de Azure cloud

Op aanvraag

  • Consult op maat
  • 9.00 uur
  • Online sessie op een voor u passend moment

Gebruikt uw organisatie een breed scala aan API's? De kans is groot aangezien deze integratiediensten worden ingezet voor het versnellen van uw digitale transformatie in de cloud, snellere ketenintegratie en het genereren van inkomsten uit nieuwe B2B businessmodellen. De Azure cloud biedt veel verschillende integratiediensten zoals API Management (APIM), Logic Apps, Functions, Service Bus e.d.

Hoewel de officiële productdocumentatie van de Azure integratiediensten een goede basis geeft voor potentiële use cases en basisconfiguratie, is de (bedrijfs)context van data in uw integratieoplossing bepalend voor de maatregelen die getroffen moeten worden. Welke risico's loopt uw organisatie bijvoorbeeld ten aanzien van (AVG/GDPR) compliancy in uw integratieplatform? Hoe is de uitval van data/berichten ingeregeld?

Op het programma

Deze sessie gaat in op goed en veilig gebruik van integratiediensten in Azure. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt toepassing van diensten als API Management, Logic Apps en Service Bus getoond. Daarbij worden de risico’s ten aanzien van veiligheid, compliancy en weerbaarheid aangegeven en de lessen die daaruit kunnen worden getrokken zodat uw organisatie hiervoor wordt behoed.

Voor wie interessant

Deze sessie is interessant voor personen die betrokken zijn bij het ontwerp van integratieoplossingen in Azure, zoals business consultants, integration consultants, solution architecten, IT-managers en (IT-)architecten.

U kunt zich aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Weerbare en veilige integratie-oplossingen in de Azure cloud
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden