Bedrijfsprocessen automatiseren met Dynamics 365 en Power Platform

Op aanvraag

  • Consult op maat
  • 9.00 uur
  • Online sessie op een voor u passend moment

Wilt u af van ‘oud’ maatwerk of van bestaande papieren of handmatige informatieprocessen dan is dit een sessie die u zeker niet mag missen!

Bij veel organisaties zien we dat de primaire processen en systemen vaak worden aangevuld met ‘schaduw IT’ oplossingen die op den duur zelfs als kritisch systeem worden beschouwd. Hoe kun je als organisatie hiermee omgaan, aangezien er op de werkvloer weldegelijk noodzaak is om eventuele gaten te vullen. Wordt dat opgelost met maatwerk, maatwerkuitbreiding van het primaire systeem of een extra oplossing ernaast? Op elk van deze vraag kunnen natuurlijk meerdere antwoorden worden bedacht.

Het Dynamics 365 en low-code Power Platform van Microsoft bieden een moderne cloud gebaseerde oplossing voor veel van deze vraagstukken. Het platform is uitermate geschikt voor het automatiseren van processen, zowel primaire- als aanvullende processen. Of het nu gaat om een eenvoudig goedkeuringsproces voor een intern document tot het afhandelen van klantzaken via een dossier- of zaakgericht proces. Door de integratie met het Microsoft Azure en Office 365 landschap is tevens de implementatie binnen de organisatie en aansluiten op bestaande governance en security maatregelen een stuk eenvoudiger.

Op het programma

Tijdens deze sessie staan we stil bij de mogelijkheden van het Dynamics 365 en Power Platform. We laten zien wanneer welk van deze twee producten het beste kan worden ingezet en bespreken voorbeelden uit de praktijk. Aan de hand van een live demo laten we een en ander zien. Aansluitend staan we stil bij het beheersbaar inzetten van het Dynamics 365 en Power Platform vanuit een center of excellence gedachte.

Voor wie interessant

De sessie is geschikt voor business- en IT-gebruikers, enterprise- en proces-architecten, managers die hun operatie willen verbeteren en iedereen die binnen een organisatie gemoeid is met procesautomatisering of -verbetering.

U kunt zich aanmelden via de blauwe balk hieronder.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Bedrijfsprocessen automatiseren met Dynamics 365 en Power Platform
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden