Wij bouwen portalen

Een portaal, dé overkoepelende plek van waaruit 24x7 toegang tot verschillende informatiebronnen en toepassingen wordt geboden.

Internet en enterprise portals (intranet en extranet) brengen gegevensbronnen, content en applicaties op één plaats samen en maken deze beschikbaar voor de gebruikers, afhankelijk van een breed scala aan zakelijke doelstellingen en gebruikersrollen. Portals zijn vaak niet alleen met een PC toegankelijk maar ook mobiel, bijvoorbeeld met uw eigen portal app. Zo'n app vereenvoudigd het zaken doen met uw organisatie of geeft een nog betere ervaring.

Integratie interne processen en applicaties

Een portaal is geïntegreerd met uw interne processen en applicaties, bijvoorbeeld CRM- en ERP-systemen. Hiermee hebben gebruikers toegang tot veel verschillende vormen van informatie. Zo hebben klanten bijvoorbeeld toegang tot eigen ordergegevens, contracten en facturen, service-informatie en producthandleidingen. Vaak biedt een portaal ook e-business en social mogelijkheden.

Stijging kwaliteit en productiviteit

Uw medewerkers kunt u via een portaal heel gericht voorzien van gepersonaliseerde informatie op de juiste plek in het werkproces. Met een stijging van de kwaliteit en productiviteit tot gevolg. Denk ook aan buitendienstmedewerkers die gericht met portal apps en mobiele apparatuur worden ondersteund. Of de mogelijkheden om efficiënter (geautomatiseerd) samen te werken met behulp van SharePoint, Workflows en Business Intelligence.

Gemakkelijk, flexibel en snel een veelzijdig portaal

Rubicon maakt voor de realisatie van portals gebruik van de verschillende oplossingen in het Microsoft-platform. Door de inzet van dit rijke platform met veel standaard componenten en verregaande integratie wordt het veel gemakkelijker, flexibeler en sneller om veelzijdige portals te realiseren. Bovendien is het goedkoper om portals daarna te beheren en te onderhouden. Wij hebben een Customer Portal Framework in de Microsoft Cloud gebouwd voor onder meer E-Commerce, E-Service, E-Community, E-Knowledge, Web Content Management, webformulieren, workflow, toegangsbeheer en analytics.

Wilt u het wiel niet opnieuw uitvinden, is Microsoft-technologie voor u geen twijfel en zoekt u een partij die begrijpt wat u wilt bereiken? Bespreek dan met ons uw portalwens in de cloud.

Klantcases

Een verbeterd proces door inzet app

Een efficiënter proces en blijvende kostenbesparing door investering in een app.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Virtueel Samenwerkings Platform

Een interactief kennisplatform voor zowel intern als extern gebruik, oftewel een Virtueel Samenwerkings Platform (VSP).

Lees meer

Onze visie op

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden