Versnel uw implementatie van Microsoft Power Platform en blijf in control, veilig, en compliant

Regel governance, security en compliance vooraf in met de Power Platform Governance Accelerator

Shadow IT blijft een probleem voor de veiligheid en governance van data in organisaties. Toch wilt u mensen stimuleren en faciliteren om eigen oplossingen te creëren. Het Microsoft Power Platform is perfect geschikt om een veilige speeltuin te creëren voor citizen developers, om shadow IT te verminderen en tegelijkertijd het gat tussen primaire systemen en eigen processen te dichten.

Om de volgende stap in innovatie te zetten met een low code oplossing als het Microsoft Power Platform, moet u eerst nadenken over strategie en beleid, security en compliance, maar ook adoptie. Waar moet u beginnen?

De Power Platform Governance Accelerator

Met de Rubicon Power Platform Governance Accelerator helpen wij uw organisatie om binnen drie weken grip te krijgen op het Microsoft Power Platform. Deze assessment eindigt met een concept Power Platform governance plan met daarin uw roadmap, governance beslissingen, een architectuur- en implementatievoorstel en een adoptieplan.

  • Verminder shadow IT en faciliteer tegelijkertijd innovatie en automatisering.
  • Blijf in control en verzeker uzelf vooraf van goede governance, security en compliance.
  • Alles wat u nodig heeft om het Power Platform goed, snel en veilig te implementeren.

Versnel innovatie op een veilige manier

Help uw mensen om hun werk beter en slimmer te doen, en verbeter tegelijkertijd de data in en security van uw dataplatform. En vergroot daarmee uw inzicht in de innovatie in uw organisatie.

De Power Platform Governance Accelerator sluit naadloos aan op onze Power Platform Landing Zone, waarin wij het Power Platform Governance plan voor u implementeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden