Microsoft Azure

Snel en efficiënt transformeren naar de cloud

Het inzetten van clouddiensten maakt het mogelijk om de digitalisering van uw bedrijfsprocessen flink te versnellen. Clouddiensten zijn, net als gas, water en licht, snel beschikbaar, enorm schaalbaar en veilig. Bij Rubicon werken wij dagelijks aan cloudoplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarom weten we hoe belangrijk het is om te kunnen werken met een robuust en betrouwbaar cloudplatform waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door een toonaangevende leverancier.

Microsoft Azure: hét cloudplatform

Wat clouddiensten betreft, is er geen robuuster, betrouwbaarder en rijker platform in de markt dan Microsoft Azure. Uiteraard kunnen de IaaS en PaaS diensten op Microsoft Azure worden gebruikt voor het hosten van uw (maatwerk) applicaties. Bovendien, of het nu gaat om applicatiehosting, Single Sign On, Identity en Access Management, Datamanagement, Data Analytics, Cloud Middleware of mobiele backend integratie, Microsoft Azure biedt er de oplossingen voor. Oplossingen die niet beperkt zijn tot de clouddiensten van Microsoft, maar met hetzelfde gemak integreren met andere clouddiensten zoals Salesforce, Box of SAP HANA.

Microsoft Azure: ook voor u?

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van Microsoft Azure ontwikkeld die de kracht van het platform bewijzen. Op basis van die ervaring hebben wij een aantal speciale diensten ontwikkeld en samengebracht in een cloud adoptie aanpak die u op weg helpt naar digitalisering van uw processen op basis van moderne en flexibele cloud oplossingen. Wij informeren u hierover graag.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden