Power BI voor de Enterprise

Benut organisatiebreed de kracht en flexibiliteit van Power BI met oog voor continuïteit

Echt inzicht ontstaat door combinatie bedrijfsinformatie en externe gegevens

De kenniswerkers binnen uw organisatie weten als geen ander hoe bedrijfsprocessen verlopen, welke inzichten nodig zijn om goed te kunnen sturen en op basis van welke data deze inzichten tot stand komen. Zij maken gebruik van de beschikbare BI-oplossingen binnen de organisatie, maar hebben daaraan niet genoeg: echt inzicht ontstaat juist door bedrijfsinformatie te combineren met externe gegevens. 

Een krachtige en intuïtieve tool voor dashboarding en reporting

Power BI is een krachtige en intuïtieve tool voor dashboarding en reporting en is op veel niveaus inzetbaar. Van enkele gebruikers tot ontwikkelteams die Power BI gebruiken als front-end op een datawarehouse. Rubicon biedt u een omgeving en aanpak om Power BI organisatiebreed in te zetten waarbij de kracht en flexibiliteit van Power BI wordt benut. De ontwikkeling en het beheer van belangrijke en bedrijfskritische Power BI dashboards wordt op een professionele wijze ingeregeld, waarmee de continuïteit is geborgd. Met voorzieningen voor onder andere continuous deployment, deployment automation, DevOps en source control.

Gecontroleerde omgeving met voorzieningen voor continuïteit

Een proces wordt ingeregeld om door gebruikers gemaakte self-service rapporten te monitoren. Bedrijfskritische rapporten worden daarmee tijdig gemigreerd naar de gecontroleerde omgeving met voorzieningen voor continuïteit. Een Power BI omgeving kan in vele varianten op basis van verschillende services worden vorm gegeven. Door één of meerdere services te gebruiken zoals Power BI Pro, Power BI Premium, Power BI embedded en Azure Analysis Services. Rubicon richt de optimale omgeving voor u in.

Klantcases

BI-oplossing meerwaarde voor de organisatie

Integraal performancesysteem voor strategische stroomlijning organisatie.

Lees meer

Prestaties meten met dashboard

Doelen uit bedrijfsplan meten en resultaten inzichtelijk maken.

Lees meer

Managementinformatie met Microsoft BI

Om beter te kunnen sturen werd gezocht naar een oplossing waarmee doelstelling en doelrealisatie op transparante wijze in meerdere organisatielagen met elkaar kunnen worden verbonden.

Lees meer

Actueel

Onze visie op: data analytics

Het succes van uw organisatie is in toenemende mate afhankelijk van de wijze waarop met data en informatie wordt omgegaan. Data analytics helpt u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, innovatievere producten te bieden en meer klanten te interesseren.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen?

Wilt u zelf ondervinden wat het Microsoft BI-platform voor u kan betekenen? In een dagdeel krijgt u een overzicht van het platform en kunt u met uw eigen data aan de slag in Power BI.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden