Power BI voor de Enterprise

Benut organisatiebreed de kracht en flexibiliteit van Power BI met oog voor continuïteit

Echt inzicht ontstaat door combinatie bedrijfsinformatie en externe gegevens

De kenniswerkers binnen uw organisatie weten als geen ander hoe bedrijfsprocessen verlopen, welke inzichten nodig zijn om goed te kunnen sturen en op basis van welke data deze inzichten tot stand komen. Zij maken gebruik van de beschikbare BI-oplossingen binnen de organisatie, maar hebben daaraan niet genoeg: echt inzicht ontstaat juist door bedrijfsinformatie te combineren met externe gegevens. 

Een krachtige en intuïtieve tool voor dashboarding en reporting

Power BI is een krachtige en intuïtieve tool voor dashboarding en reporting en is op veel niveaus inzetbaar. Van enkele gebruikers tot ontwikkelteams die Power BI gebruiken als front-end op een datawarehouse. Rubicon biedt u een omgeving en aanpak om Power BI organisatiebreed in te zetten waarbij de kracht en flexibiliteit van Power BI wordt benut. De ontwikkeling en het beheer van belangrijke en bedrijfskritische Power BI dashboards wordt op een professionele wijze ingeregeld, waarmee de continuïteit is geborgd. Met voorzieningen voor onder andere continuous deployment, deployment automation, DevOps en source control.

Gecontroleerde omgeving met voorzieningen voor continuïteit

Een proces wordt ingeregeld om door gebruikers gemaakte self-service rapporten te monitoren. Bedrijfskritische rapporten worden daarmee tijdig gemigreerd naar de gecontroleerde omgeving met voorzieningen voor continuïteit. Een Power BI omgeving kan in vele varianten op basis van verschillende services worden vorm gegeven. Door één of meerdere services te gebruiken zoals Power BI Pro, Power BI Premium, Power BI embedded en Azure Analysis Services. Rubicon richt de optimale omgeving voor u in.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden