Applicatiemodernisering

Optimaal profiteren van de cloud

De meeste applicaties die vandaag de dag worden gebruikt zijn niet in de cloud geboren (Gartner: ‘cloud native’) en kunnen niet omgaan met specifieke cloud eigenschappen zoals elasticiteit, netwerk latency of federated identities. Optimaal profiteren van de eigenschappen die cloud platformen bieden, vraagt dan ook om applicaties die daarvoor ontworpen en gebouwd zijn.

Optimaal profiteren van de cloud vraagt om applicaties die daarvoor ontworpen en gebouwd zijn

Rubicon heeft veel ervaring met het bouwen van applicaties voor de cloud en de architecturen en technologieën die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan container technologie zoals Docker of Kubernetes en microservices architecturen zoals Microsoft Orleans. Of het ontwikkelen van .NET core applicaties die geschikt zijn om ook op niet-Microsoft platformen te worden gehost.

Moderne applicatiearchitecturen en cloud-ready technologie

Toepassing van moderne applicatiearchitecturen en cloud-ready technologie is overigens niet alleen van toepassing bij volledige nieuwbouw van software. Ze kunnen ook worden toegepast in migratiescenario’s waarbij een applicatielandschap geleidelijk wordt gemigreerd naar geïntegreerde cloud oplossingen. Rubicon Cloud Migrate, onderdeel van onze cloud adoptie aanpak, biedt verschillende scenario’s voor de modernisering van bestaande maatwerk applicaties ter ondersteuning van uw digitale transformering.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden