Dynamics 365 Sales

Voor effectievere, efficiëntere sales en een betere customer journey

Meer aandacht voor de klant in minder tijd

Als sales manager wilt u prospects en klanten met uw team de maximale toegevoegde waarde kunnen bieden, in zo min mogelijk tijd.

U wilt dat uw medewerkers minder tijd kwijt zijn met het zoeken naar opportunities en daadwerkelijke besluitvormers, zodat ze meer tijd over hebben voor het creëren van het juiste offer. Ook wilt u uw medewerkers meer inzicht bieden in klantbehoefte, zodat ze beter in kunnen schatten welke klant meer aandacht nodig heeft en mogelijkheden voor cross- en up-sell niet missen.

Ten slotte is het voor betere salesresultaten noodzakelijk dat de samenwerking met bijvoorbeeld marketing en finance vloeiender verloopt. Hoe maakt u dit mogelijk?

Dynamics 365 Sales: sneller en gemakkelijker van lead naar gewonnen offer

Dynamics 365 Sales is de tool voor alle gebruikers binnen uw organisatie die werkzaam zijn in het sales-gebied. De applicatie is onderdeel van het all-in-one business management platform Dynamics 365. Dynamics 365 Sales ondersteunt het vastleggen en onderhouden van uw klanten, contactpersonen en contactmomenten – van lead tot gewonnen offer.

Een interactieve integratie met LinkedIn biedt de mogelijkheid om relaties en kruisverbindingen tussen klanten en contactpersonen vast te leggen en de belangrijkste besluitvormers gemakkelijker te vinden. De koppeling met Outlook vermindert handmatige handelingen, en maakt het mogelijk om conversaties met klanten direct op te slaan en zichtbaar te maken voor iedereen in de organisatie.

Efficiëntere, effectievere sales en een betere customer journey

Met Dynamics 365 Sales kunt u data en AI-toepassingen inbouwen in uw sales proces voor bijvoorbeeld lead en opportunity scoring en best next offer analyse. Dit scheelt tijd en maakt het veel gemakkelijker om de juiste klant het juiste aanbod te doen op het juiste moment.

Als onderdeel van Dynamics 365 zorgt Dynamics 365 Sales voor meer inzicht en een verbeterde samenwerking met andere customer-facing afdelingen zoals marketing, customer service en finance. Meer inzicht in de klant zorgt voor betere relaties, meer aandacht voor klanten, meer sales, en meer mogelijkheden voor cross- en up-sell. Een integraal klantbeeld over alle afdelingen heen zorgt ervoor dat u de klant meer waarde kunt leveren in iedere stap van de journey.

Meer informatie?

Rubicon is Microsoft Gold en Advanced cloud partner op de thema’s Security, Integration, Data & AI en Business Applications. Onze focus ligt bij uw succes. Rubicon ontzorgt: we letten vanaf dag één op lifecycle management en adoptie, en zijn echte experts op het gebied van data en integratie. Meer informatie? We helpen u graag naar uw volgende stap met Dynamics 365 Sales.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden