Dynamics 365 migratie

Nieuwste features direct tot uw beschikking

Migratie van een maatwerk CRM-pakket, Dynamics 365 on-premise, een ander CRM pakket of zelfs een migratie tussen twee Dynamics 365 online omgevingen, wij zorgen dat dit vlot en correct verloopt.

Veilig migreren naar de cloud

Een overstap naar de cloud met gevoelige klantgegevens is een grote stap. Wij begrijpen dat maar al te goed en nemen u dan ook mee in het proces en laten zien hoe Dynamics 365 op de meest veilige manier kan worden ingericht en beveiligd.

Meer dan een migratie

Wij zien een migratie als mogelijkheid om de huidige functionaliteiten in kaart te brengen en inventariseren welke van deze functionaliteiten met maatwerk zijn opgelost. Dit doen we enerzijds om te controleren of de functionaliteiten na de migratie intact blijven en anderzijds of het maatwerk kan worden gereduceerd en vervangen met out-of-the-box functionaliteiten. Des te meer met standaard configuratie is geïmplementeerd, des te makkelijker het in de toekomst wordt om nieuwe functionaliteiten te omarmen.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden