Dynamics 365 Marketing

Van marketing naar customer excellence

Verbeter de efficiëntie van marketingactiveiten

Hoe behoud je als CMO het overzicht over alle activiteiten die je op het gebied van marketing ontplooit? Er bestaan inmiddels meer dan 7.000 marketingtools met allemaal hun eigen specialisatie: content creatie, social media management, multi-channel campagnes; marketing automation, (digital) event management; CRM, sales integratie, enzovoorts. De integratie tussen de tools en processen ontbreekt ondertussen volledig.

Hoe kun je alle onderdelen van het (digitale) marketingproces verbinden in één platform? En hoe verbind je die processen dan weer met sales, customer service en andere customer-facing afdelingen in je organisatie? Met andere woorden: hoe zorg je ervoor dat het gehele marketingproces zo goed mogelijk afgestemd is op je klant?

Dynamics 365: van marketing naar Customer Excellence

Dynamics 365 Marketing geeft u de mogelijkheid om marketing automation toe te passen op de totale database van klanten. Het stelt marketeers in staat om omnichannel campagnes op te stellen en deze geautomatiseerd uit te voeren.

Dynamics 365 Marketing omvat:

  • Een content creatie tool voor het laagdrempelig creëren van bijvoorbeeld landing pages, web forms, email-templates en social media posts;
  • Een ingebouwde marketing automation tool om eenvoudig interactieve customer journeys en geautomatiseerde omnichannel campagnes op te bouwen;
  • Een ingebouwde applicatie voor event management waarmee u uw online of live event volledig kunt organiseren.

Dynamics 365 Marketing is onderdeel van het all-in-one business management platform Dynamics 365 van Microsoft en integreert daarom naadloos met uw Office 365 en uw Azure platform.

Verbind klantdata aan een veel betere klantreis

Met Dynamics 365 Marketing betrekt u uw klanten real-time, geautomatiseerd en op basis van de laatste inzichten over die klant uit zowel interne als externe bronnen. Hierdoor kunt u de klant gericht aanspreken met content die op dat moment van toepassing is, hierbij ondersteund door de ingebouwde AI-functionaliteit.

Met de integratie van marketing tot sales, tot customer service en zelfs finance, biedt u uw prospect of klant altijd de juiste content. Zo haalt u niet alleen nieuwe klanten binnen, maar vergroot u ook de loyaliteit van bestaande klanten en zet u deze zelfs om in brand advocates.

Meer informatie?

Rubicon is Microsoft Gold en Advanced cloud partner op de thema’s Security, Integration, Data & AI en Business Applications. Onze focus ligt bij uw succes. Rubicon ontzorgt: we letten vanaf dag één op lifecycle management en adoptie, en zijn echte experts op het gebied van data en integratie. Meer informatie? We helpen u graag naar uw volgende stap met Dynamics 365.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden