Dynamics 365 Customer Insights

Verbind en haal dieper inzicht uit uw klantdata voor gepersonaliseerde ervaringen en service

Hoe kunt u uw klant beter van dienst zijn?

Een onvolledig beeld van je klant maakt het moeilijk om consistente en gepersonaliseerde ervaringen te bieden over alle touchpoints van de customer journey. Dit kan leiden tot gemiste servicekansen, lagere upsell & cross-sell en zelfs tot verhoogd verloop.

Tegelijkertijd beschikken veel organisaties over enorm veel data over hun klant. Data die ze goed zouden kunnen gebruiken om die klant echt te verrassen en te verrukken. Het probleem is dat die data verspreid staat in afzonderlijke bronnen. Het handmatig bij elkaar brengen van deze data is vaak een intensief en foutgevoelig proces.

De klant centraal met Dynamics 365 Customer Insights en integratiespecialist Rubicon Dynamics 365 Customer Insights maakt het mogelijk om CRM-data te koppelen en te verrijken met data uit andere bronnen, wat een 360-graden klantbeeld oplevert. Met behulp van ingebouwde advanced analytics, procesautomatisering en out-of-the-box AI.

Customer Insights is een onderdeel van Microsoft Dynamics 365. Rubicon is specialist op het gebied van Data & Analytics en Dynamics 365 Integraties.

Gepersonaliseerde ervaringen en betere service

Als u beter begrijpt wat uw klant wilt en wat hij of zij doet, kunt u veel sneller schakelen en uw klant beter bedienen. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid en lifetime value, en tot een lagere churn. Microsoft Dynamics 365 Customer Insights biedt u beter inzicht in uw klant en betere klantsegmentatie, en maakt gepersonaliseerde communicatie en aanbod mogelijk over alle touchpoints. Wilt u ook snel ervaren wat dit voor uw organisatie zou kunnen betekenen?

Zet uw volgende stap met de Dynamics Customer Insights Accelerator

Met de Dynamics 365 Customer Insights Accelerator van Rubicon heeft u binnen 10 dagen de eerste werkende proefoplossing al staan. En kunt u zelf ervaren hoe makkelijk het kan zijn om klantdata te integreren, te analyseren en er geautomatiseerd actie aan te koppelen. Meer informatie? Neem direct contact met ons op.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden