Digitale transformatie binnen de overheid

Snel én binnen de kaders van de BIO

Cloudmigratie kan overheden in een sterke positie plaatsen om snel en daadkrachtig actie te ondernemen als dat nodig is. Recente ontwrichtende wereldwijde gebeurtenissen hebben laten zien dat digitale technologie en data voor overheden onmisbare tools zijn wanneer ze zich moeten aanpassen aan plotselinge en onverwachte veranderingen binnen hun instanties.

Microsoft biedt uiteenlopende configuraties van cloudservices die voldoen aan de behoeften van vrijwel elke overheidsorganisatie. Hieronder vallen ook hybride omgevingen, waarmee je je verouderde infrastructuur op een flexibele manier kunt moderniseren die het beste bij je organisatie past.

Veilig en beheersbaar Microsoft cloud diensten inzetten binnen de overheid

Rubicon heeft een 'Azure Secure & Compliant service' om overheidsorganisaties te helpen snel de eerste stappen te zetten in de Microsoft cloud, aantoonbaar binnen de kaders van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Deze service is gebaseerd op onze ervaring met en expertise van cloud omgevingen binnen de overheid en aanverwante Governance, Compliance, Security en Architectuur best practices en richtlijnen.

Migratie naar de cloud hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste tools en begeleiding van onze Azure Cloud Experts zorgen we voor een snel en beheersbaar migratieproject. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek de kracht van de cloud voor overheden

In samenwerking met Microsoft organiseren wij de Azure Migrate & Modernize Thursday. Dit event focust zich op de mogelijkheden van Azure cloud technologie voor overheden. Laat je inspireren door onze keynotes, partnersessies en interactieve Q&A.

  • Je leert over de voordelen van cloud migratie en wat de benodigde stappen zijn voor een succesvolle implementatie.
  • We bespreken de trends voor overheden en hoe Microsoft hierop inspeelt.
  • Break-out sessies met inspirerende voorbeelden van klanten uit de praktijk.

>>Klik hier om aan te melden<<

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden