Digitale transformatie binnen de overheid

Snel én binnen de kaders van de BIO

Cloudmigratie kan overheden in een sterke positie plaatsen om snel en daadkrachtig actie te ondernemen als dat nodig is. Recente ontwrichtende wereldwijde gebeurtenissen hebben laten zien dat digitale technologie en data voor overheden onmisbare tools zijn wanneer ze zich moeten aanpassen aan plotselinge en onverwachte veranderingen binnen hun instanties.

Microsoft biedt uiteenlopende configuraties van cloudservices die voldoen aan de behoeften van vrijwel elke overheidsorganisatie. Hieronder vallen ook hybride omgevingen, waarmee je je verouderde infrastructuur op een flexibele manier kunt moderniseren die het beste bij je organisatie past.

Veilig en beheersbaar Microsoft cloud diensten inzetten binnen de overheid

Rubicon heeft een 'Azure Secure & Compliant service' om overheidsorganisaties te helpen snel de eerste stappen te zetten in de Microsoft cloud, aantoonbaar binnen de kaders van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Deze service is gebaseerd op onze ervaring met en expertise van cloud omgevingen binnen de overheid en aanverwante Governance, Compliance, Security en Architectuur best practices en richtlijnen.

Migratie naar de cloud hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste tools en begeleiding van onze Azure Cloud Experts zorgen we voor een snel en beheersbaar migratieproject. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden