Database-migratie in één week

Flexibel en toekomstbestendig verzamelen, analyseren en visualiseren van data doet u in de cloud. Maar hoe maakt u die stap?

Steeds meer organisaties moderniseren hun applicaties en datacenters naar de cloud. Welke cloud database technologieën, architectuuropties en migratiehulpmiddelen zijn er? Met welke zakelijke overwegingen en kosten moet u rekening houden? Rubicon is dé partner voor cloudmigraties.

In samenwerking met Microsoft hebben wij een aantal hulpmiddelen ontwikkeld die u een vliegende start bieden:

Data & Analytics Maturity Self Assessment | Waardevolle inzichten

Effectieve data- en analysestrategieën zijn essentieel voor ondernemingen om hun initiatieven voor bedrijfstransformatie met succes te realiseren. Beoordeel uw eigen data- en analysemogelijkheden en verbeter uw bestaande mogelijkheden. Beantwoord 10 vragen om uw niveau vast te stellen:Azure Immersion Workshop | Data Modernization

Om u te helpen om de volgende technische stap te maken in het data-gedreven werken en denken, organiseren wij de Azure Immersion Workshop Data Modernization. Dit is een workshop gericht op de specifieke behoefte in uw organisatie. Deelnemers zijn bij voorkeur de mensen die in uw organisatie betrokken zijn bij en verantwoordelijk voor vraagstukken met betrekking tot data.

Aanmelden Workshop Data Modernization>>

Migration Scan | Binnen één week een aanpak en voorstel voor migratie

Onze Migration Scan biedt u binnen één week inzicht in wat nodig is om uw databases te migreren naar Azure. Het resultaat van deze scan is een aanpak en voorstel om de migratie uit te voeren. Tijdens de scan stellen wij samen met u de scope, impact, het gewenste migratieresultaat en de aanpak vast. Op basis hiervan wordt een voorstel uitgebracht. Dit kan variëren van een ‘migration in a week’ tot een volledig migratietraject van een database-platform voor datawarehouses en OLTP-systemen. Wij kunnen de migratie volledig uitvoeren, zelfstandig of in samenwerking met uw eigen dataspecialisten. De Migration Scan wordt uitgevoerd in 5 dagen.

Een vliegende start met Rubicon

Haal het maximale uit uw serverworkloads en applicaties, van inzichten in de bedrijfsvoering, kosten en technologische voordelen tot virtualisatie van workloads door ze naar de cloud te migreren. Rubicon is Cloud Advisor voor Azure migraties op enterprise niveau. We hebben uitgebreide expertise op het gebied van dataplatforms, datamanagement en transactiesystemen (applicaties). Onze migratiebenadering is gebaseerd op ervaring en best practices.

Geef uw database-migratie vandaag nog vorm door een afspraak te maken met een van onze Azure cloud en data experts!

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden