Solutions voor big data en business intelligence

Benut de waarde van data voor het optimaliseren van uw bedrijf of product

Solutions voor big data en business intelligence bieden u het gewenste inzicht én overzicht om waarde van data te benutten voor het optimaliseren van uw bedrijf of product. Naar wens met voorspellingen van uitkomsten en geautomatiseerd advies over te nemen acties.

Geavanceerde data solutions

Samen met u realiseren wij op een Agile wijze geavanceerde data solutions in Azure en Power BI. Bestaande uit bijvoorbeeld een ingestion engine, data lake, delta lake, data warehouse en interactieve dashboards. Daarbij wordt meestal gebruik gemaakt van Azure Synapse Analytics of andere Azure-Services zoals Azure Databricks, Azure Data Factory en Azure Machine Learning.

Gecertificeerd expert-team met de juiste skills

Graag stellen wij voor u een expert-team samen met de juiste skills voor de realisatie van uw data solution. Een team dat afhankelijk van het soort data solution bijvoorbeeld bestaat uit een data engineer, cloud engineer, Power BI expert en data-architect. Onze Microsoft-gecertificeerde professionals brengen de juiste kennis en ervaring in om van uw data solution een succes te maken.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden