Data analytics

Actueel en gedetailleerd inzicht in uw prestaties

Actueel en gedetailleerd inzicht in uw prestaties. Sturen op basis van cijfers. En innoveren door slim gebruik van data. De consultants van Rubicon adviseren u over de juiste strategie en aanpak. Wij begeleiden complete trajecten met focus op de waarde die data aan uw organisatie toevoegt.

Een greep uit de mogelijkheden:

Enterprise Business Intelligence

Door integratie van gegevens uit alle relevante bedrijfssystemen heeft u een totaalbeeld van klanten, projecten, medewerkers en andere factoren. De consultants van Rubicon verzorgen het volledige traject, van strategie tot oplossing en beheer. Wij maken gebruik van bewezen Microsoft-software als SQL Server en SharePoint Server of overeenkomstige Microsoft Azure clouddiensten. 

End user Business Intelligence

Business intelligence heeft pas echt waarde als eindgebruikers in de hele organisatie op maat toegang hebben tot relevante informatie. Betrouwbare informatie in combinatie met de snelheid en flexibiliteit van ad hoc analyses, dat is wat Microsoft Power BI u kan bieden. Wij zijn specialist in Power BI en helpen u met informatie-oplossingen die precies aansluiten op uw werkproces en uw Enterprise BI-platform. Ook verzorgen de consultants van Rubicon trainingen, coaching, en ondersteuning bij implementatie.

Dataplatform

Het groeiende belang van informatie leidt tot een toename in data-intensieve applicaties. Ontwikkelingen in Big Data en Internet of Things brengen nieuwe databronnen en andere soorten gegevens met zich mee. Hoe houdt u uw data onder controle? Onze dataspecialisten adviseren u en verzorgen oplossingen op basis van Microsoft SQL Server, Database-as-a-Service, Hadoop en Microsoft Azure clouddiensten. 

Business analytics

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en ontdek nieuwe kansen met business analytics. Op basis van uw data gebruiken we geavanceerde analysetechnieken om voorspellingen te doen, verborgen patronen te ontdekken en afwijkingen te detecteren zodat u snel kunt inspelen op een veranderende omgeving. De consultants van Rubicon helpen u met predictive analytics en machine learning op basis van de Microsoft Cortana Analytics Suite. 

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Een nieuw managementinformatiesysteem

De combinatie van SQL Server en Power BI zorgt voor een breed inzetbaar managementinformatiesysteem.

Lees meer

Eén informatieportaal

De keuze voor een combinatie van SQL Server 2012 en Power BI maakt het systeem breed inzetbaar en geschikt voor Enterprise Business Intelligence en End-User Business Intelligence.

Lees meer

Onze visie op

Migreren naar SQL Server 2016

Veel van onze klanten maken al gebruik van SQL Server voor Business Intelligence. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen, prioriteiten en ambities is een migratieplan maatwerk.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden