Build

Modernisering van uw applicatielandschap in de cloud is onze passie

Voor uw vraagstuk op het gebied van Data Analytics, Microsoft 365, Dynamics 365, Power Platform, .NET, integratie of applications bent u verzekerd van een expert

U wilt zich onderscheiden in de markt. De juiste inzet van innovatieve technologie is daarin een bepalende factor. U zoekt de juiste 'echte' ICT-oplossing voor de ondersteuning van medewerkers, klanten en leveranciers. Empowerment van medewerkers en de juiste engagement van uw klanten staan daarin centraal. En natuurlijk een geweldige eindgebruikersbeleving als vertrekpunt.

Misschien met een groeiscenario om te onderzoeken wat het beste werkt of juist direct compleet met alle functies die u helpen sneller te opereren en impact te maken. Een systeem op maat is dan de oplossing. Bij voorkeur met korte doorlooptijden, volgens een duidelijke Agile aanpak en met voorspelbare investeringen. Onze focus is het bouwen en integreren van kwalitatieve applicaties die gebaseerd zijn op de cloud binnen de volgende workloads:

  • Azure Cloud Services
  • Data platform en Power BI
  • Microsoft 365, Dynamics 365 en Power Platform
  • .NET en portals

Intelligente en gebruiksvriendelijke toepassingen

Wij helpen u de juiste keuzes te maken en kwalitatieve applicaties op te leveren die aansluiten op uw specifieke situatie. Volledig maatwerk of gebaseerd op basisoplossingen die het Microsoft-platform biedt. Integratie met andere systemen is daarin meestal noodzakelijk en door ons te realiseren. Of u nu verouderde business applicaties wilt vernieuwen, meer inzicht uit uw data wilt halen, portalen wilt inzetten of innovatieve oplossingen wilt lanceren. De experts van Rubicon ondersteunen u in het complete ontwerpproces en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke toepassingen.

Een uitgekiende digitaliseringsstrategie

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met een uitgekiende digitaliseringsstrategie en de beste applicaties leg dan uw wens voor aan het Rubicon Build-Team.

Klantcases

Eén generiek datamodel

Data-driven werken

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden