Business Intelligence voor het onderwijs

Platform of standaardoplossing?

Microsoft Business Intelligence is een veelomvattend platform met onder andere Power BI en SQL Server 2016. Al jaren bieden wij met EduInsights oplossingen voor het onderwijs op basis van Microsoft-technologie.

Power BI en SQL Server 2016 bieden ruime functionaliteit voor het realiseren van een geavanceerde omgeving voor managementinformatie, analyse en datadistributie.

Business Intelligence

Op uw smartphone en werkplek beschikt u over intuïtieve dashboards met inzicht in studentstromen, bekostiging, onderwijsrendement, personeel en financiën. Data-analisten hebben de vrijheid om zelfstandig data te analyseren en eigen modellen te maken. Natuurlijk ontbreken de rapporten voor sturing en verantwoording aan DUO niet. Een krachtig instrument voor sturing en verantwoording.

Wij hebben de kennis en standaardcomponenten om aan te sluiten op de gangbare onderwijssystemen zoals Eduarte en RAET. U beschikt met EduInsights over landelijk vastgestelde onderwijs KPI’s aangevuld met eigen KPI’s, analyses en detailrapporten.

De oplossing kan worden geschaald van een enkele afdeling tot de volledige organisatie. Waarbij de architectuur garant staat voor betrouwbare en consistente informatie. Afgestemd op elk managementniveau in het onderwijs en geschikt voor MBO, HBO, universitair en primair onderwijs.

Wij bieden u graag inzicht in de mogelijkheden van Power BI en SQL Server 2016 toegespitst op onderwijsinstellingen. Wij kunnen u de mogelijkheden van Microsoft Business Intelligence demonstreren, waaronder onderwijsdashboards met geavanceerde visualisaties. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Klantcases

Een tool voor registratie en rapportage

Studievoortgangsregistratiesysteem voor competentiegroei.

Lees meer

Managementinformatie met Microsoft BI

Om beter te kunnen sturen werd gezocht naar een oplossing waarmee doelstelling en doelrealisatie op transparante wijze in meerdere organisatielagen met elkaar kunnen worden verbonden.

Lees meer

Prestaties meten met dashboard

Doelen uit bedrijfsplan meten en resultaten inzichtelijk maken.

Lees meer

Onze visie op

Rubicon wint Europese aanbesteding

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Rubicon in op de aanbesteding; met positief resultaat.

Lees meer

Advocaten tevreden over digitaal portaal

Al even wordt in civiele vorderingszaken in cassatie digitaal geprocedeerd. Het gebruik van het gebouwde portaal is door de advocaten positief geëvalueerd. In nauwe samenwerking met de Hoge Raad heeft Rubicon op moderne wijze de technische realisatie mogen vormgeven.

Lees meer

Continuous Integration, Delivery en Deployment

Onze senior .NET Developer Sander Rossel schreef hét handboek voor 'Continuous Integration, Delivery and Deployment'. Aan het einde van het boek hebt u Continuous Delivery en Deployment van 'scratch' geïmplementeerd.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden